05.03.2021  |  EL  |  Byggeri

Aarhus Kommune satser stort på Byggeweb og Connex med ny samarbejdsaftale

Indhold fra partner Hvad er dette?

Efter en meget omfattende evalueringsproces med deltagelse fra mange af de førende leverandører i Danmark, har Aarhus Kommune netop valgt at indgå en ny samarbejdsaftale med RIB Software omkring rådgivning og levering af IKT-værktøjer til bygge- og anlægs

Mere konkret er RIB Software valgt som leverandør af Byggeweb ProjektByggeweb Udbud og Connex, som til sammen skal højne den samlede projektkvalitet og krav om øget fokus på dokumentation i AB og YB-paradigmet.

Mere fokus på digitalt samarbejde og dokumentation  

Samarbejdsaftalen er en del af kommunens strategiske styrkelse af procesunderstøttende digitale værktøjer, hvor ambitionen er at skabe et større fokus på digitalt samarbejde og dokumentation i kommunens bygge- og anlægsprojekter - små som store.

Som resultat af dette, er et større og spændende implementeringsprojekt undervejs med RIB’s erfarne rådgivere og supportere på fronten. Gennem et tæt samarbejde med Aarhus Kommune er målet at hjælpe kommunen med at komme godt i gang med at etablere en struktureret og ensrettet proces omkring anvendelsen af IKT-værktøjer, hvilket skal være med til at danne det bedst mulige grundlag for kommunens fremtidige projekter.

Værdiskabende samarbejdspartner

Hos RIB Software er der både glæde og stolthed over, at Aarhus Kommune har valgt at anvende flere af vores populære Byggeweb løsninger, og ikke mindst vores banebrydende platform Connex.

“Jeg er meget tilfreds med resultatet af denne proces, som viser vores softwares evne til at levere reel værdi til vores kunder og deres partnere. Jeg er meget glad for at se, hvordan vores teams udfører vores cloud strategi og understøtter vores kunder med den bedste software til at digitalisere, øge effektiviteten samt reducere spild og dobbeltarbejde, der i sidste ende er med til at drive den bæredygtige udvikling. ”
— Mads Bording, Executive Board Member i RIB Software.

Tags: RIB A/S

Mere fra RIB A/S

RIB A/S

www.rib-software.dk

Hos RIB brænder vi for at gøre byggeriet bedre. Vores klare målsætning er at hjælpe byggebranchen med at opføre, overlevere og drive byggerier optimalt og uden fejl. Hvert år koster fejl og forsinkelser i byggeriet milliarder af kroner. Det resulterer i mindre indtjening og forringet produktivitet. Vi ønsker at hjælpe byggeriet til at…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere