04.09.2019  |  VVS  |  Sanitet

Aarhus under rivende udvikling

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hos Brødrene Dahl er der travlt i Aarhus. Den demografiske udvikling i Smilets by er med til at understøtte et højt aktivitetsniveau i byggebranchen. Det mærker man hos Brødrene Dahl, som er repræsenteret med fire butikker i hjertet af Aarhus.

Sidste år åbnede Brødrene Dahl en flagskibsbutik til håndværkerne i IKEAs tidligere lagerbygning. Butikken ligger på Johann Gutenbergs Vej i Aarhus og er således den fjerde Brødrene Dahl butik i Aarhus. De fire butikker danner rammerne for det nye butikskoncept.

Brødrene Dahl vil med de fire butikker gøre det nemt og enkelt for kunderne i Aarhus at handle. Det gælder uanset, om man kommer for at hente en forudbestilt leverance, eller man ønsker at tale med en specialiseret rådgiver.

”Det glæder mig, at vi med fire strategisk placerede butikker kan tilbyde vores kunder større tilgængelighed i Aarhus. For vores kunder er tid en vigtig faktorer, derfor skal vi også kunne imødekomme deres behov. Brødrene Dahl er repræsenteret så bredt i Aarhus, at det giver vores kunder en større fleksibilitet i deres arbejdshverdag. Vi har fået mulighed for at centralisere vores kompetencer, som tidligere har siddet på forskellige lokationer i Jylland,” fortæller Kompetencecenterchef Jan Sørensen.

På Johann Gutenbergs Vej kan Brødrene Dahl tilbyde håndværkerne drive-in, mødefaciliteter, Kviklevering og kompetencecenter på VVS, Vand & Kloak, Industri, butiksdesign og Key Account Management samlet på én lokation. Butikken har udvidede åbningstider fra 5-21 i hverdagene og fra 7-12 lørdag og en landdækkende vagtservice. 

”Med vores drive-in, kan kunderne hurtigere hente varerne og hurtigere komme videre i deres gøremål. Flere kunder bruger allerede vores faciliteter. Udbuddet er stort og man kan mærke travlheden summe i byen, derfor er det også en fornøjelse at vi igennem fire butikker kan imødekomme kundernes behov,” afslutter Jan Sørensen.

Mere fra Brødrene Dahl

Brødrene Dahl

www.bd.dk

Brødrene Dahl er specialiseret i produkter og rådgivning inden for VVS, vand & afløb, værktøj, rør & ventiler samt klimaløsninger.Brødrene Dahl er Danmarks største VVS-grossist. Virksomheden er specialiseret i produkter og rådgivning inden for VVS, vand & afløb, værktøj, rør & ventiler samt klimaløsninger.Brødrene Dahl er kompetenceleverandør og har 52 butikker spredt over hele lan…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere