Event

AB 18 for ikke-jurister - intensiv entrepriseret

Nohrcon ApS

www.nohrcon.dk/

  • info@nohrcon.com
  • +45 70201146
  • Finsensvej 78, 3. sal 2000, Frederiksberg
Se profil  
Type: Kursus
Start dato: 05.03.2019
Start tidspunkt: 09.00
Sted: Copgenhagen Marriott Hotel
Tilmeld  

Har du brug for et overblik over den grundlæggende entrepriseret fra aftaleindgåelse til ekstraarbejder, samt en grundig indføring i de nye AB-regler? Så er dette AB18-kurus lige det, du leder efter!

Kursus: AB 18 for ikke-jurister - intensiv entrepriseret

Du får kendskab til de regler og kontraktforhold, som er væsentlige i en byggesag med særlig vægt på indholdet og fortolkningen af de nye regler i AB18 og de tilhørende dokumenter.

OBS: Byggeriet har fået nye aftalevilkår, som kan tages i anvendelse den 1. januar 2019. Det betyder en række store ændringer i entrepriseretten.

Kurset strækker sig over 2 dage, hvor du vil få det fulde overblik over AB 18 og entrepriseretten.

Kurset er for dig, som arbejder med entrepriseret og byggeriets aftalevilkår i hverdagen, og som har behov for at få kendskab til de nye regler i AB18 og grundlæggende entrepriseret i praksis, uanset om du er bygherre, entreprenør, leverandør, arkitekt, ingeniør, konstruktør eller andet.

Kurset er både relevant for dig, som kender de tidligere regler i AB92 og har brug for en gennemgang af de nye regler. Og for dig, som har brug for en generel introduktion til entrepriseret.

Program, pris og tilmelding:

AB 18 for ikke-jurister - intensiv entrepriseret

OBS: Når du tilmelder dig kurset, får du samtidig gratis adgang til den komplette version af Nohrcons digitale AB18-spil (værdi á 499 kr., forventet maj 2019).

Se alle Nohrcons øvrige arrangementer inden for Byggeri, Udbud, Anlæg, Infrastruktur, og personlig udvikling:

www.nohrcon.dk

Tags: Nohrcon ApS

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere