Event

AB 18 for ikke-jurister - intensiv entrepriseret

Nohrcon ApS

www.nohrcon.dk/

  • info@nohrcon.com
  • +45 70201146
  • Finsensvej 78, 3. sal 2000, Frederiksberg
Se profil  
Type: Kursus
Start dato: 02.10.2019
Start tidspunkt: 09.00
Sted: Copenhagen Marriott Hotel: Kalvebod Brygge 5, 1560 København
Tilmeld  

På AB18-kurset får du kendskab til de regler og kontraktforhold, som er væsentlige i en byggesag med særlig vægt på indholdet og fortolkningen af de nye regler i AB18 og de tilhørende dokumenter.

Kursus: AB 18 FOR IKKE-JURISTER - INTENSIV ENTREPRISERET

Kurset er for dig, som arbejder med entrepriseret og byggeriets aftalevilkår i hverdagen, og som har behov for at få kendskab til de nye regler i AB 18 og grundlæggende entrepriseret i praksis, uanset om du er bygherre, entreprenør, leverandør, arkitekt, ingeniør, konstruktør eller andet.

Kurset er både relevant for dig, som kender de tidligere regler i AB 92 og har brug for en gennemgang af de nye AB-regler, som træder i kraft ved årsskiftet 2018/2019. Og for dig, som har brug for en generel introduktion til entrepriseret.

Kurset strækker sig over 2 dage, hvor du vil få det fulde overblik over AB 18 og entrepriseretten.

Over 1.000 tilfredse kursister har gennem årene deltaget på Nohrcons basiskursus om de gældende AB-vilkår - er du den næste?

NB: TILMELD 3 FOR 2 INDTIL 6 UGER FØR AFHOLDELSESDATO!

Certificering i entrepriseret AB18 & ABR18
Du kan også vælge at tage dette kursus som en del af Nohrcons Certificering i entrepriseret, hvor du kommer igennem alle entrepriseretslige forhold hele vejen gennem et byggeprojekt:

Indgår du også byggeaftaler om rådgivning eller totalentrepriser, kan du med fordel også deltage på vores kursus om ABR18 og Ydelsesbeskrivelserne, eller vores kursus om ABT18.

Program, pris og tilmelding:

AB 18 FOR IKKE-JURISTER - INTENSIV ENTREPRISERET


Se alle Nohrcons øvrige arrangementer inden for Byggeri, Udbud, Anlæg, Infrastruktur og personlig udvikling:

www.nohrcon.dk

 

Tags: Nohrcon ApS

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere