Jobopslag

ABA Inspektør

DBI Brand og Sikring

www.brandogsikring.dk

  • 36 34 90 00
  • Jernholmen 12, 2650 Hvidovre
Stilling: ABA Inspektør
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: 03.10.2022
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Københavnsområdet
Oprettelses­dato: 02.09.2022
Søg job  

Da vi oplever stor vækst, skal vi snarest muligt ansætte en inspektør til en spændende og udfordrende stilling som inspektør i DBI`s inspektionsafdeling.

Stillingen omhandler i første omgang inspektion af Automatiske Brandalarm Anlæg (ABA) i Københavnsområdet. Vi ser gerne, at du har erfaring med projektering, installation og/eller erfaring med inspektion af ABA-anlæg. Det vil være en fordel, hvis du tidligere har arbejdet i et inspektionsfirma og derigennem har haft installatør kontakt.

Fagligt område
Du kan komme til at inspicere automatiske brandalarmeringsanlæg, brandventilationsanlæg, rumslukningsanlæg, varslingsanlæg, samt Flugtvejs og Panik belysning.

Arbejdsopgaver inden for området
Som ansat i inspektionsafdelingen bliver du tildelt en portefølje af anlæg eller virksomheder, der bliver dit ansvarsområde. Anlægsinspektion består af en visuel gennemgang af anlægget med tilhørende orienteringsplaner samt en afprøvning af signaloverførslen. Endvidere kontrolleres om anlægsejer udfører de kontroller, der påhviler denne. Ved gennemgang af nye anlæg – ”Førsteinspektion” – er der tale om en meget minutiøs gennemgang og afprøvning, idet man skal sikre, at anlægsejeren overtager et fejlfrit anlæg. Inspektionen afsluttes med at der skrives en rapport med oplysning om eventuelle uoverensstemmelser mellem de konstaterede forhold og forskrifterne på området.

Du vil derudover blive en del af et team på 5-6 mand, hvor kollegaskab og sparring er en del af nøgle til at videreudvikle dig som inspektør, samt sikre at du ikke står alene med opgaver og udfordringer i hverdagen.


Vi forventer, at du

  • Har erfaring inden for inspektionsverdenen
  • Har en el-teknisk baggrund med erfaring fra projektering/servicering af ABA-anlæg
  • er vant til at arbejde selvstændigt
  • er struktureret og kan overholde deadlines
  • har gode samarbejdsevner
  • er god til at formulere dig i skrift og tale
  • har kørekort og egen bil du kan stille til rådighed

Øvrig uddannelse

Det vil være en fordel, men ikke et krav, at du har bestået Brandteknisk grund- og videreuddannelse, CFPA brand eller lignende.

DBI’s vigtigste aktiv er medarbejdernes viden og engagement, og det er vi villige til at investere i. DBI prioriterer generelt efteruddannelse samt faglig og personlig udvikling højt. Vi sørger endvidere for en grundig oplæring tilpasset din uddannelse og erhvervserfaring.

DBI tilbyder dig et spændende og selvstændigt job på en god og udviklende arbejdsplads med en flad organisation, et fleksibelt og uformelt samarbejdsmiljø og gode personalemæssige forhold, som bl.a. pensionsordning og sundhedsforsikring.

Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte funktionsleder Jonas Petersen på tlf. 50 80 78 30.

Vi vil løbende behandle ansøgninger og tage egnede kandidater til samtale.

Du søger stillingen via vores hjemmeside. Vi modtager kun ansøgninger via rekrutteringssystemet.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere