24.10.2019  |  EL  |  Energi

ABB og Formel E har indgået samarbejde for at skabe fremtiden for e-mobilitet

Indhold fra partner Hvad er dette?

ABB og Formel E går sammen i et banebrydende partnerskab for at promovere e-mobilitet som en bæredygtig fremtid.

Formel E har siden det første løb i Beijing i september 2014 etableret sig som den første elektriske internationale motorsport. Det næste skridt i udviklingen er, at den globale banebrydende teknologileder ABB bidrager med sit navn, innovation og teknologiske lederskab til serien, som nu vil blive kendt som ”ABB FIA Formula E Championship.”

Formel E fungerer som en konkurrencedygtig platform til udvikling og testning af elektrificerings- og digitaliseringsteknologier inden for e-mobilitet, der hjælper med at forbedre design og funktionalitet af elbiler og infrastruktur samt de tilhørende digitale platforme. Sammen vil ABB og Formel E være ideelt positioneret til at skubbe grænserne for e-mobilitet.

Som verdens førende inden for infrastruktur til elektrisk transport tilbyder ABB en lang række ladeløsninger til elbiler, el- og hybridbusser såvel som elektrificeringsløsninger til skibsfart og jernbane. ABB gik ind på lademarkedet for elektrisk transport tilbage i 2010 og har i dag en installeret base på 6.000 hurtigladere, og markedet vokser støt.

Mere fra ABB A/S

ABB i Danmark er en del af den globale ABB-gruppe, som har hovedkontor i Schweiz.ABB er førende inden for kraft- og automationsteknologier, der forbedrer ydeevnen inden for forsyning, industri, transport og infrastruktur med mindst mulig påvirkning af miljøet.ABB-koncernen opererer i omkring 100 lande og beskæftiger ca. 140.000 medarbejdere. Med adresser i Esbjerg, Fredericia, Odense, Sk…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere