15.03.2021  |  EL  |  Intelligente installationer

Adgangskontrol med ansigtsgenkendelse til Danmark

Elma Instruments præsenterer Elma Vision FS321, en enhed til Temperatur Screening af personer kombineret med adgangskontrol og ansigtsgenkendelse.

Ansigtsgenkendelse har hevet overskrifter hjem verden over. Nu er Elma Instruments klar til at lade den omdiskuterede teknologi blive en del af den danske dagligdag.

Elma Vision FS321 er et unikt stand-alone produkt med indbygget termisk og visuelt kamera. Elma Vision FS321 giver brugeren mulighed for at etablere Temperatur Screening af personer nemt og sikkert, som virksomheden skriver i en pressemeddelelse.

Produktet virker ved at en person, som stiller sig foran kameraet, automatisk får målt sin ansigtstemperatur. Ud fra den definerede temperaturgrænse, vil kameraet give ”alarm”, såfremt personens målte temperatur overskrides. FS321 har indbygget relæfunktion, så der kan afgives signal til eksempelvis en alarm lampe eller signal til dørkontakt.

Elma Vision FS321 har dertil også indbygget ansigtsgenkendelse, hvor der eksempelvis er mulighed for at identificere, om personen bærer mundbind. Derudover har Elma Vision FS321 indbygget adgangskontrol med Temperatur Scanning, således at enheden kan bruges som adgangskontrol med ansigtsgenkendelse.

I den tilhørende software kan personer registreres og eksempelvis tildeles adgang til forskellige områder i definerede tidsrum. Elma Vision FS321 tilsluttes internettet via LAN eller Wi-Fi.

-CH

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere