26.06.2020  |  EL  |  El-materiel

Adskil eller beskyt applikationer sikkert og enkelt med Push-in tilslutning

Indhold fra partner Hvad er dette?

Skilleklemmen PT 6 P/P HV med Push-in tilslutning fra Phoenix Contact er kendetegnet ved den brugervenlige tilslutningsteknologi og skilleelementet. Koblingstilstanden er altid tydelig.

Skilleklemmen PT 6 P/P HV med Push-in tilslutning fra Phoenix Contact er kendetegnet ved den brugervenlige tilslutningsteknologi og skilleelementet. Koblingstilstanden er altid tydelig.

Takket være isoleringsstikkets og skilleknivens robuste design kan komponenterne anvendes i barske miljøer. Skilleklemmer kan belastes op til 32 A og er designet til spændinger op til 1000 V. Den integrerede 4 mm prøvestikbøsning gør hurtig og sikker test mulig.

Sikringsklemmen PT 6-DREHSI med Push-in tilslutning udvider det eksisterende program. De er egnet til 5 x 20 mm type G sikringer og fås også i en variant med udløsningsindikator. Defekte sikringer kan nemt identificeres ved hjælp af et LED display. Sikringer er nemt tilgængelige, og de kan derfor nemt udskiftes.

Sikringsklemmerne er designet til at være ekstremt robuste og alsidige. Alle klemmer understøtter fleksibel potentialedistribution ved hjælpe af den universelle funktionsskakt. Flade mærkningsområder giver nem identificering i alle installationer.


Se det brede sikringsklemmeprogram med Push-in tilslutning

Mere fra PHOENIX CONTACT

PHOENIX CONTACT

www.phoenixcontact.dk

PHOENIX CONTACT er global markedsleder inden for innovativ tilslutnings- og automatiseringsteknik. Vores produktprogram, som er under konstant teknologisk udvikling, består af mere end 60.000 til mange forskellige brancher og industrier, og produkterne er i særdeleshed egnet til anvendelse inden for følgende områder: styretavler, field installation, komponent- og tilslutningsteknik og systemer og…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere