23.11.2018  |  EL  |  El-materiel

Advarselsskilte til rækkeklemmer med Push-in tilslutning

Indhold fra partner Hvad er dette?

De nye WS PT advarselsskilte fra Phoenix Contact anvendes til at mærke Push-in rækkeklemmer, som forbliver under spænding efter hovedkontakten er afbrudt.

De nye WS PT advarselsskilte fra Phoenix Contact anvendes til at mærke Push-in rækkeklemmer, som forbliver under spænding efter hovedkontakten er afbrudt. Spændingsførende rækkeklemmer skal derfor altid opmærkes tydeligt. Printets høje kvalitet sikrer permanent opmærkning.

De gule advarselsskilte er egnede til alle standard Push-in rækkeklemmer med et tværsnit fra 2,5 mm² til 16 mm². De kan klipses på klemmerne uden brug af værktøj, hvilket sparer tid under montagen. Programmet omfatter også en version med diodesymbol.

Læs mere om advarselsskilte og se produktliste

Mere fra PHOENIX CONTACT

PHOENIX CONTACT

www.phoenixcontact.dk

PHOENIX CONTACT er global markedsleder inden for innovativ tilslutnings- og automatiseringsteknik. Vores produktprogram, som er under konstant teknologisk udvikling, består af mere end 60.000 til mange forskellige brancher og industrier, og produkterne er i særdeleshed egnet til anvendelse inden for følgende områder: styretavler, field installation, komponent- og tilslutningsteknik og systemer og…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere