Event

Aftale om teknisk rådgivning ABR 18 og ydelsesbeskrivelser

Nohrcon ApS

www.nohrcon.dk/

  • info@nohrcon.com
  • +45 70201146
  • Finsensvej 78, 3. sal 2000, Frederiksberg
Se profil  
Type: Kursus
Start dato: 15.11.2018
Start tidspunkt: 09.00
Sted: Copgenhagen Marriott Hotel
Tilmeld  

Byggeriet har fået nye aftalevilkår, som tages i anvendelse fra 1. januar 2019. Lær at bruge dem på dette kursus, hvor du får en grundig gennemgang af de nye regler i ABR 18 og ydelsesbeskrivelserne og en indføring i, hvordan du skal bruge dem i praksis.

Kursus: Aftale om teknisk rådgivning ABR 18 og ydelsesbeskrivelser

Alle, som arbejder med entrepriseret og byggeriets aftalevilkår og har behov for at få kendskab til de nye regler i ABR18 og ydelsesbeskrivelserne – uanset om du er bygherre, entreprenør, leverandør, arkitekt, ingeniør, konstruktør eller andet - kan deltage i dette kurses.

På dette ABR18-kursus gennemgår vi en rådgivningsaftale med udgangspunkt i ABR 18. Du får eksempler på, hvordan du anvender ABR og en gennemgang af relevant rets- og voldgiftspraksis.

3 gode grunde til at deltage:

1. Du får en grundig og praktisk juridisk gennemgang af grundlaget for aftaler efter ABR 18.

2. Du får indsigt i retstillingen mellem klient og rådgiver, og hvad der skal stå i aftalen.

3. Du får inspiration til, hvordan du kan fortolke og tilpasse aftalegrundlaget og ydelsesbeskrivelserne efter de nye regler.

Hvis du har brug for en overordnet gennemgang af entrepriseret henviser vi til kurset AB 18 for ikke-jurister – intensiv entrepriseret.

Program, pris og tilmelding:

Aftale om teknisk rådgivning ABR 18 og ydelsesbeskrivelser

OBS: Når du tilmelder dig kurset, får du samtidig gratis adgang til den komplette version af Nohrcons digitale AB18-spil (værdi á 499 kr., forventet maj 2019).

Se alle Nohrcons øvrige arrangementer inden for Byggeri, Udbud, Anlæg, Infrastruktur, og personlig udvikling:

www.nohrcon.dk

Tags: Nohrcon ApS

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere