13.04.2021  |  VVS  |  Virksomhedsdrift

Ahlsell Ref: “Samarbejdet øger eksponeringen af vores køleprodukter”

Indhold fra partner Hvad er dette?

Mere end 2200 installationsvirksomheder handler dagligt via KlarPris, og fremover vil Ahlsell Ref i højere grad være synlige for de installatører, når de køber materialer.

Øget digital eksponering

Det bliver svære og svære at trænge igennem støjen af reklamer, og være tilgængelig for kunden i det øjeblik han er klar til at købe. Netop derfor har Ahlsell Danmarks køledivision (også kendt som Ahlsell Ref) startet et samarbejde med KlarPris.

Samarbejdet skal være med til at øge køleprodukternes digitale eksponering, og sørge for at produkterne fremtræder klart og tydeligt for installatøren, når han er klar til at handle.

“Vi glæder os over at samarbejdet øger vores digitale eksponering, og viser vores produkter overfor et teknisk velfunderet kundesegment. Nu kan kunderne også købe vores køleanlæg via KlarPris, så vi forventer naturligvis at det skaber flere gode handler, og giver flere glade kunder – både for os og for KlarPris!” – Henrik Lohse, Divisionsdirektør, Ahlsell Danmark.
 

Om Ahlsell Ref

Ahlsell Ref er kendt for sit brede udvalg af produkter til køl og klima, og for det gode match mellem pris og kvalitet. Ahlsell Ref er en del af Ahlsell koncernen, som er Nordens førende grossist indenfor vand og spildevand, varme og sanitet, elektricitet, køling og værktøj.
 

Om KlarPris

KlarPris hjælper installatører med at optimere deres indkøb samt de administrative processer og adfærdsmønstre som relaterer sig til indkøb i en virksomhed.

Prøv indkøbssystemet gratis i 14 dage, eller book en demo hvis du vil vide mere.

Prøv 14 dage gratis     Book demo

Mere fra KlarPris A/S

KlarPris A/S

http://www.klarpris.dk/

KlarPris er byggeriets foretrukne indkøbssystem! KlarPris er et komplet og datadrevet indkøbssystem der understøtter, udvikler og digitaliserer den professionelle installatørs forretning. Systemet giver et unikt indblik i virksomhedens adfærd og indkøb på tværs af grossister, som kan bruges til at udvikle indkøbs- og brandstrategier, s…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere