30.10.2017 | Navnenyt

Ajour System A/S ansætter studerende i robotteknologi

Jacob Sloth Poulsen, 22 år gammel ansættes som studerende udvikler og skal primært beskæftige sig med udvikling og implementering af BIM-værktøjer i Ajour.

Jacob har en bacheloruddannelse i Robotteknologi og er lige startet på kandidaten i Civilingeniør i Robotteknologi på SDU.

- Jeg glæder mig til at blive en del af holdet fyldt med eksperter, og ser frem til at blive fagligt udfordret. (Jacob Sloth Poulsen)

Jacob har arbejdet sammen med Thomas Holm og Asmus Larsen fra LIKAN ApS, der har underskrevet aftale med Ajour System A/S og går sammen om udvikling og salg af BIM-værktøjer til Ajour platformen.

Jacob starter sammen med Thomas og Asmus den 16. oktober 2017, og vi håber i vil tage godt imod ham.

Mere fra Ajour System a/s

Ajour System a/s

https://ajoursystem.com/

BYGGE- OG EJENDOMSBRANCHENS DIGITALE VÆRKTØJSKASSE- en samlet løsning fra projektering til drift Ajour System A/S tilbyder effektive og brugervenlige digitale værktøjer som ved hjælp af fotodokumentation skaber overblik, sparer tid og højner kvaliteten af registreringsarbejdet i forbindelse med projekt- og kvalitetsstyring samt drift og vedligeholdelse.Vi tilbyder én samlet løsning til alle f…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere