20.10.2017  |  VENTILATION  |  Branchen

Ajour System byder velkommen til Chriscoating A/S, OX3 Ventilation ApS og Lund Byggefirma A/S

Indhold fra partner Hvad er dette?

I sidste uge har Ajour hjulpet 3 nye kunder godt i gang med Ajour til kvalitetssikring, fil- og dokumenthåndtering og drift og vedligehold.

OX3 Ventilation ApS skal bruge AjourKS til kvalitetssikring og dokumentation og AjourBox til fil- og dokumenthåndtering. 

OX3 Ventilation ApS har afdelinger i Odense og København og er et ventilationsfirma, hvor drivkraften er at forene de tekniske ekspertiser og en faglig stolthed med et stort personligt engagement.

Chriscoating A/S fra Birkerød har fået 2. intro i AjourKS til kvalitetssikring, AjourFM til drift og vedligehold og projektwebbet, AjourBox til fil- og dokumenthåndtering. De skal bruge Ajour på virksomhedens egne projekter og ejendomme. 

Chriscoating A/S er en landsdækkende leverandør og entreprenør af fugefri gulve og gulvbelægning med speciale i epoxygulve, polyurethangulve og acrylgulve samt flydemørtelløsninger til det industrielle, offentlige og institutionelle marked. 

Lund Byggefirma A/S fra Tjele skal bruge AjourKS til digital kvalitetssrikring. 

Lund Byggefirma A/S blev grundlagt for 40 år siden, er i dag en mellemstor virksomhed, som tilbyder alt fra mindre fag- og til store totalentrepriser.

Velkommen ombord - vi glæder os til et godt samarbejde!

Mere fra Ajour System a/s

Ajour System a/s

http://ajoursystem.com

BYGGE- OG EJENDOMSBRANCHENS DIGITALE VÆRKTØJSKASSE- en samlet løsning fra projektering til drift Ajour System A/S tilbyder effektive og brugervenlige digitale værktøjer som ved hjælp af fotodokumentation skaber overblik, sparer tid og højner kvaliteten af registreringsarbejdet i forbindelse med projekt- og kvalitetsstyring samt drift og vedligeholdelse.Vi tilbyder én samlet løsning til alle f…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere