20.10.2017  |  EL  |  Branchen

Ajour System A/S har åbnet kontor på Island

Indhold fra partner Hvad er dette?

For at markere, at Ajour Ísland er en realitet og allerede med flere væsentlige aktører som kunder, har vi været på Island og afholdt åbningsreception på Nordens Hus i Reykjavik.

CEO, René Mortensen og konsulent Morten Rafn var med sammen med vores islandske team bestående af Jóhannes Barkarson og Magnús Jónsson.

- Vi er enormt glade for og stolte af at repræsentere Ajour Island med et effektivt produkt og endda med islandsk sprogflade. Det er et kæmpe plus! Dertil er det en klar fordel at hele implementeringen af Ajour foregår på islandsk af islændinge – det gælder også salg og support af systemet. Dét oplever vi, som noget, der giver vores islandske kunder stor værdi, udtaler Jóhannes Barkarson og Magnús Jónsson.

Om etableringen af Ajour Ísland fortæller René Mortensen, CEO for Ajour System:
- Det er fantastisk at komme på Island og blive taget så godt imod. Vi oplever Islændingene som imødekommende og åbne for nye teknologier og metoder, og vi er glade for også at kunne levere effektive digitale værktøjer til den islandske bygge- og ejendomsbranche. Samtidig vil vi sige tak til ÍAV og Efla for, til receptionen, at fortælle om deres praktiske erfaring og anvendelse af Ajour.

Mere fra Ajour System a/s

Ajour System a/s

http://ajoursystem.com

BYGGE- OG EJENDOMSBRANCHENS DIGITALE VÆRKTØJSKASSE- en samlet løsning fra projektering til drift Ajour System A/S tilbyder effektive og brugervenlige digitale værktøjer som ved hjælp af fotodokumentation skaber overblik, sparer tid og højner kvaliteten af registreringsarbejdet i forbindelse med projekt- og kvalitetsstyring samt drift og vedligeholdelse.Vi tilbyder én samlet løsning til alle f…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere