04.03.2019 | Navnenyt

Ajour System opruster og byder velkommen til 2 nye medarbejdere

Kitt Kolster og Lars Nellemann Nielsen foran Ajour System

Kitt Kolster - ny oversætter
Lars Nellemann Nielsen - ny udvikler

Tag godt imod Kitt og Lars som er de nyeste skud på medarbejderstammen hos Ajour System, der nu har rundet 30 medarbejdere i Ajour koncernen.

Lars Nielsen er ansat pr. 2. januar som udvikler og skal bl.a. arbejde med applikation, teknisk infrastruktur, interne værktøjer og deployment processer.

Lars er uddannet datamatiker i 2011 og har erfaring inden for ehandel og oplevelsesindustrien.

Kitt Kolster er startet pr. 18. februar og er ansat som oversætter af tysk og engelsk, eftersom vi oplever en stigende efterspørgsel af vores produkter fra bl.a. tysk- og engelsktalende lande. Dertil skal Kitt tage sig af forskellige sekretær- og praktiske opgaver.

Kitt har en baggrund som tysk-fransk korrespondent fra SDU og har en kandidat i engelsk fra SDU. Hun har arbejdet en del med kommunikation og sprog bl.a. i en tegnestue på Lindø og hos Dansk Epilepsiforening.

Velkommen til!

Mere fra Ajour System a/s

Ajour System a/s

https://ajoursystem.com/

BYGGE- OG EJENDOMSBRANCHENS DIGITALE VÆRKTØJSKASSE- en samlet løsning fra projektering til drift Ajour System A/S tilbyder effektive og brugervenlige digitale værktøjer som ved hjælp af fotodokumentation skaber overblik, sparer tid og højner kvaliteten af registreringsarbejdet i forbindelse med projekt- og kvalitetsstyring samt drift og vedligeholdelse.Vi tilbyder én samlet løsning til alle f…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere