15.10.2018  |  VVS  |  Intelligente installationer

Alarm-startpakke – hold tyven for døren!

Indhold fra partner Hvad er dette?

For at gøre det så komfortabelt og nemt som muligt for dig som kunde, kan du nu købe særlige startpakker i COMFORT IP-serien i vores webshop.

Køb f.eks alarm-startpakken, hvor du både får et access point, en bevægelsessensor, en sirene og en vindues-/dørkontakt i én og samme pakke! Hvis der er noget, der bevæger sig i det rum, hvor bevægelsessensoren er monteret og tilsluttet, eller vindue-/dørkontakten bliver aktiveret, vil man få en alarm via sin telefon, som man kan reagere på, samtidig med at sirenen går i gang.

Vha. access pointet kan du overvåge og styre det hele direkte på din smartphone – også mens du er på farten!

Pakken kan suppleres med en udvidelsespakke bestående af en ekstra vindues-/dørkontakt og bevægelsessensor. Desuden kan det øvrige program indenfor COMFORT IP gulvvarme, lysstyring og alarmsystem sluttes til denne startpakke.

Se alle produkter og pakker her

Mere fra PETTINAROLI A/S

PETTINAROLI A/S

www.pettinaroli.dk

Komponenter og indeklimasystemer, du kan stole 100 % på  Hos Pettinaroli A/S ved vi, hvor vigtigt det er for dig at kunne sikre dine kunder gulvvarme- og komfortsystemer, de bliver glade og tilfredse med. Vi arbejder hver dag intenst på at skabe og levere kuglehaner, ventiler, gulvvarmesystemer og SmartHome løsninger i den allerbedste kvalitet til dig og alle andre i den danske VVS-branche. D…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere