11.11.2021 | Navnenyt

Alcadon er stolte over at have fået en erfaren kapacitet ombord.

Lisbet Gunnersen, ny medarbejder i Backoffice-teamet hos Alcadon.

Lisbet Gunnersen, som har 38 års brancheerfaring på tværs af områder som Industri, Datacenter, Telecom og Coax, er pr 1/11 startet i Alcadons backoffice-afdeling på hovedkontoret i Nivå.

Lisbet vil i hverdagen have fokus på ordrebehandling og kundesupport i samarbejde med resten af teamet. Alcadon forventer at den mangeårige erfaring og store kendskab til branchen vil blive værdsat hos både kunder og kolleger.

Når Lisbet ikke arbejder, bruger hun tiden på at læse bøger, ordne have, gå lange ture med sin hund og naturligvis glæde sig til at komme på arbejde hos sine nye kolleger, hvoraf hun kender flere af dem fra tidligere arbejdspladser.

Mere fra Alcadon ApS

Alcadon ApS

www.alcadon.dk

Fiberoptiske løsninger optimeret til kundens behovVi har igennem de sidste 18 år været en betydende udbyder af produkter til det fiberoptiske LAN såvel som WAN marked. I et tæt samarbejde med nogle af verdens største og førende producenter, kan vi tilbyde en bred pallette af kvalitetsprodukter og løsninger. Dette sammenholdt med vores brede tekniske viden betyder, at vi kan rådgive således, a…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere