19.01.2022 | Navnenyt

Alcadon mander op på datacenter-fronten med en erfaren profil

- Jeg glæder mig rigtig meget til at sparre med de mange spændende mennesker, som arbejder med datacentre. Sparre omkring, hvordan de kan sammensætte den rigtige løsning og samtidig minimere energiforbruget, sikre rette temperatur og optimere sikkerhed. Alcadon har netop den helt rette produktpalette til at levere til både nutidens og fremtidens datacentre.

Energien stråler ud af Heidi Heiselberg Nielsen når hun fortæller om hendes nye job som ”Project Sales Manager – Datacenter” hos Alcadon. Med 19 års erfaring fra sikrings- og datacenterbranchen er Heidi et velkendt ansigt og hun er da også allerede blevet inviteret til flere kundemøder hos kontakter indenfor datacenterbranchen.

- Særligt sammensætningen af brands som CommScope, Enoc, Fluke og Alcadons eget brand ECS (European Cabling System) samt Alcadon’s erfaring fra branchen virker til at være interessant for kunderne, afslutter Heidi.

Heidi er 42 år, gift, har to børn og er helt tosset med sport.

Besøg Heidis profil på LinkedIn

Mere fra Alcadon ApS

Alcadon ApS

www.alcadon.dk

Fiberoptiske løsninger optimeret til kundens behovVi har igennem de sidste 18 år været en betydende udbyder af produkter til det fiberoptiske LAN såvel som WAN marked. I et tæt samarbejde med nogle af verdens største og førende producenter, kan vi tilbyde en bred pallette af kvalitetsprodukter og løsninger. Dette sammenholdt med vores brede tekniske viden betyder, at vi kan rådgive således, a…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere