23.10.2012

Aldrig mere ventetid i telefonen

Indhold fra partner Hvad er dette?

AO kan nu garantere, at det er slut med at vente i telefonen.

Det er noget af en påstand. Men hos AO kan de godt garantere, at du aldrig mere kommer til at vente i telefonen.

”Aldrig mere ventetid i telefonen”. Det er noget af en påstand. Men det er virkeligheden, hvis du henter den nyeste version af AO.dk Mobil til din smartphone.

”Med den nye version kan vi love vores kunder, at de aldrig mere skal vente i telefonen. Vi har lavet en knap, hvor man kan bestille et opkald – og blive ringet op indenfor max én time af ens team” fortæller Jeanette Berthelsen, der er salgsdirektør for VVS hos AO.

Hvis mange kunder ringer ind på samme tid, kan der opstå kø på telefonerne. Køen kan være væk to minutter senere, men det hjælper ikke altid, hvis man som installatør har travlt med at komme videre med arbejdet.

”Vi tilbyder derfor, at vores kunder kan bestille et opkald. Så hurtigt som muligt – og max indenfor én time – ringes der tilbage. Medarbejderen der ringer tilbage, har allerede fået informationer om hvem der skal ringes op, så der ikke skal bruges tid på at finde det rigtige kontonummer” fortsætter Jeanette Berthelsen.

”Vi er kort fortalt i stand til at yde en bedre service overfor vores kunder – og oven i købet sørge for, at kunden får en person i røret, som han kender godt. Og én time er jo det absolutte maksimum. Når vi pakker straksafhentere i butikkerne, når vi det oftest på under 10 minutter – mon ikke det bliver noget lignende med telefonerne?” afslutter hun.

For at kunne bruge denne nye mulighed, skal man have hentet den seneste udgave af AO.dk Mobil, og under ”Oversigt” trykke på ikonet ”Ring mig op”. Resten sker automatisk.

AO's apps kan hentes her:
iPhone: https://itunes.apple.com/dk/app/ao.dk-mobil/id422862436?mt=8
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=dk.lector.ao.mobile

Mere fra Brødrene A & O Johansen A/S

Brødrene A & O Johansen A/S

https://ao.dk/

  • ao@ao.dk
  • 70280000
  • Rørvang 3, 2620 Albertslund

AO - Danmarks lokale byggevaregrossist Med 50 håndværkerbutikker, et fuldautomatiseret lager samt prisvindende ehandelssystemer står vi klar til at servicere den danske byggebranche indenfor byggetekniske produkter. Ved siden af vores aktiviteter i Danmark, har vi ligeledes aktiviteter i Sverige, Norge og Estland. Med næsten 100 års erfaring, har vi…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere