14.01.2020 | Navnenyt

Allan Løve bliver salgschef hos Geberit

Allan Løve mener, at byggebranchen er interessant på grund af dens kompleksitet. PR-foto.

Allan Løve, 50 år, er per 6. januar blevet ansat hos Geberit som salgschef B2B. Han kommer med erfaring inden for projekter og projektpipelines samt optimering og effektivisering af salgsprocessen.

Igennem 13 år har han fungeret som salgschef og salgsdirektør i byggebranchen, blandt andet hos Saint-Gobain Denmark, Sanistål og Hilti, hvor han har indført nye salgsledelsesprocesser og ryddet op i projektpipelines.

Allan har en baggrund som cand.merc i International Marketing & Management.

For Allan er netop byggebranchen interessant, fordi den beskæftiger sig med meget mere end blot et produkt. Kompetencer, rådgivning, merværdi og løsninger skal også sælges ind.

Det er mere komplekst og derved mere interessant, ifølge Allan, der godt kan lide, at det sætter større krav til såvel medarbejdere som ledelse og kunder – det udvikler ham fagligt og personligt, mener han.

- SMF

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere