16.08.2016  |  EL  |  El-materiel

Alsidig indendørs belysning – nye LED-downlights fra ESYLUX

Indhold fra partner Hvad er dette?

ESYLUX præsenterer nu et omfattende udvalg af nye LED-downlights for at give flere muligheder i planlægningen af indendørs belysning.

http://www.esylux.com/da/dk/k/lys/downlights/

Indendørs belysning bliver ofte først behageligt ved anvendelsen af downlights. De kan enten anvendes alene eller som supplement til hovedbelysningen og sørger for spændende variation med punkt- eller arealbelysning.

Variation med belysningsvinkler og drejelige lampehoveder
Forskelligt design giver flere opsætningsmuligheder, og derfor har ESYLUX udviklet de nye LED-downlights STINA og ALICIA i udførelser med forskellige strålingsvinkler. STINA fås med vinkler på 25, 38 eller 60 grader, ALICIA med vinkler på 15, 24 eller 36 grader. "Dette giver mulighed for meget alsidige lyskegleeffekter," forklarer produktchef hos ESYLUX, Thorsten Pieper, "og det er også nemt at kombinere flere vinkler i samme lokale grundet det ensartede design og den høje farvegengivelse." ALICIA-downlights har tilmed et lampehoved, der kan drejes 25 grader. De er derfor særligt egnede til spot- og effektbelysning samt til belysning af små arealer. Begge serier har en meget lille UGR-værdi på under 16.

Adskillige varianter til forskellige driftsteknikker
ESYLUX har nu suppleret den allerede velkendte ELSA-serie, der hidtil kun bestod af runde downlights, med varianter i et kvadratisk kabinet. "Et ensartet formsprog i indretningen giver et harmonisk udtryk," forklarer Thorsten Pieper. ELSA-serien og de to nye serier STINA og ALICIA er beregnet til indbygning i loft, er forsynet med formonterede klemmer og er placeret i hvide, pulverlakerede kabinetter i trykstøbt aluminium. STINA fås også i sorte udførelser. Downlights leveres med en passende forkoblingsenhed og monterede stik, enten til nem 230 V-koblingsdrift eller digital lysstyring med DALI. ALICIA og ELSA fås også i varianter, der kan dæmpes 1-10 V. Alle serier fås med farvetemperaturer fra 3.000 til 4.000 kelvin.

Som med andre nye belysningsløsninger fra ESYLUX vil de data, der for de nye downlights er væsentlige i planlægningen, snart integreres i plugins til DIALux og Relux, hvilket giver mulighed for at downloade dem fra ESYLUX´ hjemmeside.

Besøg vores web-shop:http://www.esylux-shop.dk

Mere fra ESYLUX Danmark

ESYLUX Danmark

www.esylux.dk

Om ESYLUX – Performance for Simplicity ESYLUX udvikler, producerer og distribuerer produkter med henblik på at sikre mere energieffektivitet, komfort og sikkerhed i bygningsområdet. Der er særligt fokus på sensorstyret, behovsorienteret automatisering samt belysning. Målet er at forbedre menneskets livskvalitet med løsninger, der er både intelligente o…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere