12.12.2019  |  EL  |  Branchen

Andersen & Heegaard ansætter ny direktør

Andersen & Heegaard ansætter Mads Bengtsson i stillingen som ny direktør efter en periode med ledelsesmæssig rokade.

Mads Bengtsson, der tidligere har været regionschef på Sjælland for en af landets største installationsvirksomheder på VVS, EL, ventilation og køl, er nu blevet ansat som direktør hos installationsvirksomheden Andersen og Heegaard.

Gennem hele sin karriere har Bengtsson beskæftiget sig med VVS og de seneste 10 år arbejdet med ledelse. Han skal med sin nye stilling stå i spidsen for en strategisk udvikling, der fokuserer på tværfaglighed og virksomhedens kerneområder inden for VVS, sprinkler og EL.

”Jeg glæder mig til at blive del af et hold, hvor medarbejderne ikke bare er et lønnummer, men i stedet et individ. I Andersen & Heegaard findes der desuden et højt fagligt DNA som kombineret med virksomhedens agilitet, gør os til en stærk spiller i branchen”, siger Mads Bengtsson.

Læs også: Flere elektrikere udsætter pensionen

Andersen og Heegaard oplevede i september 2019 en ledelsesmæssig omrokering, hvorfor bestyrelsesmedlem Kim Lemke Nielsen var nødsaget til at træde til som midlertidig direktør, indtil en erstatning kunne findes.

”Vi er meget begejstrede over at byde Mads velkommen på holdet. Vi håbede på at finde et match til stillingen hurtigt, og det synes vi, at vi er lykkedes rigtig godt med. Jeg er glad for, vi har fået ansat en meget fagkompetent direktør, der har et godt branchekendskab og ikke mindst har nogle spændende og driftige visioner for Andersen & Heegaard”, siger Kim Lemke Nielsen.

Mads Bengtsson tiltrådte hos Andersen & Heegaard den 9. december 2019 med ansvar for 130 medarbejdere.

- HL

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere