13.11.2019 | Navnenyt

Antonio Linares udpeget som ny senior adm. direktør i Laufen

Antonio Linares er ny senior adm. direktør for Laufen samt den nordlige og centraleuropæiske Roca division. Han efterfølger Alberto Magrans, der netop er blevet udnævnt til CEO for hele Roca Group.

”Jeg ønsker Alberto Magrans tillykke med hans nye stilling og ser frem til at fortsætte hans ti år lange og imponerende arbejde med at udvikle Laufen til det mest innovative designmærke inden for sanitetsbranchen”, siger Antonio Linares.

Antonio Linares sluttede sig til Roca Group i 2003, hvor han besad flere stillinger indenfor corporate forretningsudvikling og marketing. Som adm. direktør har han med stor succes stået i spidsen for virksomheden i Rusland og SNG-regionen, der inkluderer syv fabrikker og mere end 3.000 ansatte i over 12 år.

Antonio Linares blev født i 1970. Han har modtaget en MBA fra Universidad Politécnica de Cataluña og uddannet sig som civilingeniør med speciale i broer og konstruktion.

- JMA

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere