05.02.2016  |  VVS  |  Virksomhedsdrift

A&O-direktør: ”Irriterende, at aktieposten lå hos en konkurrent”

A&O’s adm. direktør Niels Johansen lægger ikke skjul på sin tilfredshed over, at det er lykkes at købe konkurrenten Sanistål ud.

Brødrene A&O Johansen har for 400 millioner kroner købt konkurrenten Saniståls samlede aktiepost i A&O, og det vækker tilfredshed hos adm. direktør Niels Johansen.   

Læs også: Sanistål vil sælge sine aktier i A&O

”Det er klart, at vores medarbejdere vil være rigtig glade for, at det nu er lykkedes os at købe Sanistål ud af firmaet. Det har altid været irriterende, at aktieposten lå hos en konkurrent, og at det hele endda startede med en fjendtlig handling fra deres side”, siger Niels Johansen til Børsen.

Ifølge A&O’s direktør har Sanistål, siden sit køb af A&O-aktierne i 2007, gentagne gange prøvet at overtage virksomheden.  

”Det var helt uforståeligt for mig dengang. Jeg havde ikke talt med dem om det eller noget, og det var jo alligevel mange penge at give for en aktiepost dengang”, siger Niels Johansen til Børsen.  

Sanistål sad inden opkøbet på 40 procent af aktierne og havde derfor aktiemajoriteten i A&O.

- JKK  

Mere fra Joe

Joe Kristian Kipp

Redaktør, Installator.dk

  • Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Uddannelse: cand.comm. i journalistik og historie, Roskilde Universitet 2009. Tidligere job: journalist på erhvervsmagasinerne SCM og CSR, Horisont Gruppen a/s, redaktør samt journalist på magasinet Lederne, pressemedarbejder, Lederne.Fokusområder: teknologi, ledelse og virksomhedsdrift, arbejdsmarkedspolitik og samfundsforhold.

Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere