24.08.2015  |  VVS  |  Branchen

A&O Johansen bliver fravalgt af installatører

Flere installatører har vendt ryggen til A&O Johansen efter opkøbet af BilligVVS. De frygter at miste indtægt, når A&O Johansen både sælger til installatører og private.

Efter A&O Johansen har opkøbt konkurrenten Billig VVS, vender flere og flere installatører sig mod virksomheden. Det skriver Berlingske Business.

Læs også: A&O Johansen køber Billig VVS

VVS-installatørerne er utilfredse med, at A&O med opkøbet både har grossist-virksomhed og en virksomhed rettet mod slutbrugerne. Dermed frygter installatørerne, at de mister en vigtig indtægtskilde. 

"Jeg har saftsuseme et problem med, at min grossist driver nethandel til private. Det tager simpelthen brødet ud af munden på os", siger Jørgen Hermansen, ejer af Skanderborg-installatøren P. Hermansen, der beskæftiger 45 håndværkere.

Han har derfor indledt, hvad der ligner en strafaktion. 

”Jeg håber, at vi kan finde ud af at give A&O et rap over snuden, så det kan måles i deres regnskabstal. Det tror jeg godt kan lade sig gøre”, forklarer han til Berlingske Business.

Læs også: BilligVVS vil have fysiske butikker

Også hos Køge-virksomheden John Lund Larsen vender man ryggen til A&O Johansen. 

”Når vores grossist lige pludselig går til vores slutbruger, så både blæser man og har mel i munden. Det betyder, at der nu er et oprør i gang i branchen, og vi vil ikke længere handle med dem”, siger Anders Lund, der driver selskabet.

Ifølge Berlingske benytter flere installatører nu de konkurrerende virksomheder Brdr. Dahl og Sanistål. 

-JPN

Mere fra Joacim

Joacim Præst Nielsen

  • Horisont Gruppen a/s
Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere