24.06.2015  |  VVS  |  Virksomhedsdrift

A&O Johansen køber Billig VVS

Byggegrossisten Brdr. A&O Johansen køber billigVVS og går dermed ind på markedet for private købere og onlinesalg. Det hiver samtidig årsregnskabet for A&O Johansen op med 15 millioner.

Brdr. A&O Johansen køber billigVVS og går solidt ind på markedet for onlinesalg. Det skriver Dagbladet Børsen. 

"A&O Johansen positionerer sig med købet af Billig VVS over for private, hvor A&O hidtil har fokuseret på at sælge alene til professionelle", vurderer Peter Jeppesen, adm. direktør i aktieanalysevirksomheden Aktier og investering. 

Læs også: BilligVVS vil have fysiske butikker

Han forklarer i Børsen, at der for A&O er tale om en attraktiv forretning.

"Vi finder prisen for Billig VVS attraktiv. Overskudsgraden er næsten dobbelt så høj som i A&O (ca. 4 pct. i A&O mod ca. 8 pct. i Billig VVS, red.)."

Læs også: Sanistål styrker forretningen på Lolland-Falster

Hverken bestyrelsesformand Henning Dyremose eller A&O Johansens adm. direktør ønsker at kommentere på købet, da de venter på en godkendelse fra konkurrencemyndighederne. Dog steg A&O Johansens aktiekurs med 3,7 procent, da salget var en realitet, og det estimeres, at opkøbet vil hive årsregnskabet for A&O Johansen op fra 100 mio. til 115 mio. kr. før skat. 

-JPN

Mere fra Joacim

Joacim Præst Nielsen

  • Horisont Gruppen a/s
Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere