18.10.2016  |  EL  |  Branchen

AO lancerer integration til Minuba og Freesoft

Indhold fra partner Hvad er dette?

Brødrene A & O Johansen lancerer nu fuld integration til Minuba og Freesoft, for at gøre det nemmere for installatørerne.

Dobbeltarbejde er ikke dobbelt så godt. Derfor har AO, udviklet fuld integration til Minuba og Freesoft, så man som håndværker kun skal lave sine tilbud og bestillinger ét sted, som så synkroniserer til det andet. Så når man benytte sig af AOs velkendte søgefunktioner til at fremsøge og vælge produkter til et tilbud, tilføjes produkterne samtidig tilbuddet hos Minuba og Freesoft. Det er både tidsbesparende og smart.

Nu skal det være slut med at lede efter papirlapper i bunden af varevognen eller notere tilbud på bagsiden af en pizzabakke. Håndværkernes papirarbejde skal fungere gnidningsløst - uden papir. Så kan de nemlig bruge tiden på godt håndværk.

Det er filosofien bag AOs nye samarbejdsløsning med Minuba og Freesoft, der som den første af sin slags i DK, først og fremmest gør op med dobbeltregistrering af varer i forbindelse med oprettelse af tilbud og arbejdssedler. På den måde slipper man for at skulle slå vare op hos AO, for derefter at skulle kopiere varenumre ind hos Sagsstyrings-udbyderen for tilslut at skulle finde de samme varer igen på AO.dk når tilbuddet accepteres af kunden.

”Vi vil gerne give håndværkerne mere tid til at lave deres håndværk. Derfor har vi skabt et system, der er fuldt integreret med de sagssystemer, som håndværkere bruger i forvejen – i første omgang Minuba og Freesoft. Vores services skal fungere flydende på tværs af platforme, det er vores kunder vant til fra de services de benytter i deres fritid, hvor fx Facebook og Spotify kan tale sammen”, siger AOs e-handelschef Anders Bach Waagstein. ”AOs system synkroniserer produktopdateringer gnidningsløst på tværs af platforme, så produkter, priser og ordrebekræftelser altid er opdaterede.” 

Slut med kopiering mellem systemer
De nye samarbejdsmuligheder har også den fordel, at det fremover bliver meget lettere at fremsøge varer til de enkelte sager. Man kan både søge på navne og lede i varehierarkiet ved hjælp af AOs billedesøgning. Tidligere havde man ofte blot et varenummer at støtte sig til og måtte så kopiere varenummeret fra en søgning på AO.dk til sagsstyringssystemet. Det slipper man nu for.

”Samarbejdet med AO er rigtigt spændende. Det styrker både overblikket og effektiviteten for AOs og Minubas fælles kunder, hvilket passer perfekt med det som Minuba - hver dag - hjælper vores kunder med” udtaler Minubas direktør Casper Hassø Nielsen. 

AOs nye samarbejdsløsning er allerede fuldt integreret i Minuba og Freesoft, og flere udbydere vil løbende blive tilføjet efterhånden som udbyderne kan understøtte det. 

Mere fra Brødrene A & O Johansen A/S

Brødrene A & O Johansen A/S

https://ao.dk/

  • ao@ao.dk
  • 70280000
  • Rørvang 3, 2620 Albertslund

AO - Danmarks lokale byggevaregrossist Med 50 håndværkerbutikker, et fuldautomatiseret lager samt prisvindende ehandelssystemer står vi klar til at servicere den danske byggebranche indenfor byggetekniske produkter. Ved siden af vores aktiviteter i Danmark, har vi ligeledes aktiviteter i Sverige, Norge og Estland. Med næsten 100 års erfaring, har vi…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere