23.02.2016  |  VVS  |  Virksomhedsdrift

AO-opkøb af Billig VVS sikrer overskud

AO Johansens erhvervelse af webshoppen Billig VVS er med til øge overskuddet hos grossisten, viser regnskabet for 2015.

Opkøbet af internetbutikken Billig VVS sidste år viser sig nu at være en god investering for grossistvirksomheden AO Johansen.

Selskabets omsætning steg med 17 procent til godt 2,6 milliarder kroner, en stigning, der ifølge AO’s netop offentliggjorte regnskab, kan tilskrives købet af Billig VVS samt det danske marked. 

Resultatet før skat blev på 115,5 millioner kroner, hvilket er små 18 millioner kroner højere end i 2014. Ledelsen betragter resultatet som tilfredsstillende.  

Malurten i bægeret er omkostningsniveauet, der endte med at være ni procent højere end i 2014. Dette tilskrives købs- og driftsomkostninger i forbindelse med Billig VVS-købet samt en konsekvens af AO Johansens øgede omsætning.

Dermed endte selskabets overskudsgrad på 4,5 procent mod 4,4 procent i 2014, og det er lavere end målet, skriver ledelsen i regnskabsberetningen. 

Mere fra Joe

Joe Kristian Kipp

Redaktør, Installator.dk

  • Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Uddannelse: cand.comm. i journalistik og historie, Roskilde Universitet 2009. Tidligere job: journalist på erhvervsmagasinerne SCM og CSR, Horisont Gruppen a/s, redaktør samt journalist på magasinet Lederne, pressemedarbejder, Lederne.Fokusområder: teknologi, ledelse og virksomhedsdrift, arbejdsmarkedspolitik og samfundsforhold.

Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere