12.05.2008

AO vil også selv have input

Brdr. AO Johansen deltager for tredje gang i El & Teknik, og de vil bruge deltagelsen til at komme tættere ind på livet af elinstallationsbranchen.

”Vi startede med at integrere el og vvs i 2004, og samme år deltog vi for første gang i El & Teknik, og vi er blevet godt modtaget som et seriøst alternativ til de øvrige grossister. Det har da taget tid at bevise det, men vi mener, vi har opnået det,” siger salgsdirektør hos Brdr. AO Johansen Jeanette Berthelsen.

”Vi plejer at præsentere os selv som det decentrale alternativ, som Danmarks største elgrossist målt på antallet af butikker, og det er også vores hovedbudskab på messen,” siger hun.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Om forventningerne til messen siger hun, at hun regner med, at AO’s stand bliver et rigtig godt samlingspunkt for branchen. Hun opfatter det som positivt, at AO i denne sammenhæng skal være helt fokuserede på el.

”Elinstallatørerne er interessante kunder for os, så vi regner med nogle gode dage, hvor vi kan få en god kontakt med branchen.” Hun lægger vægt på at AO forventer, at det bliver en tovejs-oplevelse.

”Vi vil også bruge messen til at lære elfolkene bedre at kende og finde ud af, hvad der sker i branchen," siger hun.

Koncepter i stedet for produkter
Det er også baggrunden for at AO ikke vil bruge sin stand til produktpræsentation.

”Vores stand er tænkt som en dialogstand – det vil sige en åben stand, hvor vi viser vores ansigt, vores koncepter og vores web-baserede løsninger i forbindelse med selve det at være elgrossist,” siger hun.

Hun nævner dog, at AO vil præsentere sit eget produktkoncept - eller design, som ifølge Jeanette Berthelsen skiller sig ud fra de øvrige udstilleres. Mere vil hun ikke afsløre. ”Det vil vi gerne vise på messen,” slutter hun.

Mere fra Kristina

Kristina Øby Pedersen

Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere