18.02.2019  |  VVS  |  Branchen

App-solut innovation til badeværelset

Indhold fra partner Hvad er dette?

Det moderne badeværelse har de seneste år været under voldsom udvikling. Ikke mindst i Norden, hvor badeværelsesevolutionen har sat fokus på indretningen af boligens mest intime og private rum og gjort det til en højinvolveringszone på linje med køkkenet og stuen.

Sammenligner man badeværelset med netop køkken, stue og soveværelse, halter badeværelset dog bagefter på et punkt: Digitalisering. Hvor meget andet i hjemmet i dag styres og kan programmeres digitalt - fra musik og lys til kaffebrygning og støvsugning, er badeværelsets ritualer fortsat forbundet med klassiske tænd-, sluk- og skylmekanismer, som harmonerer dårligt med tidens store smart living trends og convenience-krav.

Men ikke længere. Til glæde for alle app-aficionados og gadgetfans føjer Geberit nemlig ny teknologi til de innovative AquaClean douchetoiletter, der rengør dig med vand efter toiletbesøg – nu via en praktisk fjernbetjeningsapp på telefonen, som mange jo i forvejen ynder at tage med på badeværelset. Nu kan du altså styre både skyl og det moderne toilets andre funktioner direkte fra mobilen.

Geberit on the go
Undersøgelser peger på, at 25 % af alle danskere tager mobiltelefonen med på badeværelset under toiletbesøg – og dermed er Geberits opgradering til App Store ganske intuitiv og i tråd med tidens trend.

Den nye Geberit AquaClean app gør det lige som toilettes medfølgende fjernbetjening muligt at skræddersy vandstrålens intensitet, sprayarmens position, varmen i brættet, og toilettets indbyggede varmluftstørring til den enkelte brugers præferencer, og den kan desuden bruges, selv når man er langt hjemmefra.  

Så snart man bor på hoteller med Geberit AquaClean toiletter af typen Mera eller Tuma, husker appen de personlige indstillinger og medvirker på den måde til at skabe følelsen af ”home away from home”, som i dag er den mest eftertragtede luksus for den kræsne rejsende.

Geberit AquaClean App kan downloades gratis fra App Store og Google Play og fungerer til toiletmodellerne Mera og Tuma. Appen indeholder desuden produktinformation og små, korte videoer, der gør det nemt for brugeren at forstå og udnytte toilettets forskellige features optimalt.

Læs mere om Geberit AquaClean på Geberits hjemmeside her.

Tags: Geberit A/S

Mere fra Geberit A/S

Geberit A/S

www.geberit.dk

  • 86741086

Geberit udvikler, producerer og sælger højteknologiske produkter og systemer til VVS-branchen. Siden starten i 1874 har Geberit udviklet sig til at være markedsførende udbyder af installationssystemer, cisterner og skyllesystemer, afløbssystemer og forsyningssystemer. Produkterne er kendt for deres høje kvalitet og anvendes til nybyggeri såvel som til renovering.I Danmark ligger hovedkontoret…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere