25.04.2023  |  EL  |  Byggeri

April konkurrence: find firkløveren og vind lækre præmier!

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hvor er firkløveren på www.byggerietsledelsescenter.dk? Hvis du finder firkløveren er du med i lodtrækningen om en flot grøn gavekurv fyldt med lækre flowpacks og 1 stk. 15 % voucher til IKT-leder uddannelsen!

Vi fejrer vores 10 års jubilæum med nye konkurrencer hver måned resten af året. Som nyhedsbrevsmodtager hos Byggeriets Ledelsescenter får du nu helt eksklusivt muligheden for at deltage i konkurrencerne!

Deltag i konkurrencen for april måned og være med i lodtrækningen om:

1 stk. flot grøn forårs gavekurv fyldt med lækre flowpacks til en værdi á 349 kr. og

1 stk. 15 % voucher til IKT-leder uddannelsen til en værdi á 3.299 kr. Voucheren kan anvendes af dig selv, eller gives videre til en kollega.
 

Sådan deltager du:

Det eneste du skal gøre er, at tilmelde sig vores nyhedsbrev og svare rigtigt på spørgsmålet: Hvor er firkløveren på www.byggerietsledelsescenter.dk?

Den heldige vinder trækkes den 1. maj 2023.

DELTAG I MÅNEDENS KONKURRENCE HER


Konkurrencebetingelser:

Deltagelse i vores konkurrencer er betinget af tilmelding til Byggeriets Ledelsescenters nyhedsbrev, som kan afmeldes til enhver tid.
Deltager du i en af vores konkurrencer, giver du samtidig med din aktive deltagelse samtykke, at vi må registrere dit navn og øvrige nødvendige kontaktoplysninger.
Du giver også samtykke til, at vi - hvis det er nødvendigt for den konkrete præmie - må videregive dit navn og adresse til fragtfirma og evt. præmieudbyder, hvis du er den heldige vinder.
Deltager du i en af vores konkurrencer, skal du huske at udfylde korrekt information om navn, adresse, telefonnummer og e-mail, så vi kan kontakte dig angående præmie.
Vindere af vores konkurrencer får direkte besked på telefon eller mail, og offentliggøres også på Byggeriets Ledelsescenters kanaler med navn, bl.a. på www.byggerietsledelsescenter.dk, LinkedIn, nyhedsbrev m.m. 
Præmien leveres direkte til vinderen inden for 14 dage. 
Hvis de påkrævede oplysninger er registreret forkert, vil præmien gå tilbage i en ny lodtrækning.
Der trækkes tilfældigt lod imellem alle rigtige besvarelser i vores konkurrencer.

Mere fra RIB Software | North Central & Eastern Europe

RIB Software | North Central & Eastern Europe

www.rib-software.dk

RIB dækker alle faser i byggeriet RIB's løsninger understøtter processer i byggeriet, der traditionelt set er forbundet med høje omkoster, manuelle arbejdsgange, stort ressourcetræk og risiko for fejl. Til både store og små byggeprojekter. Hos RIB er vi drevet af digitale teknologier og tendenser, og vi har gjort det til vores primære m…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere