06.04.2021  |  VENTILATION  |  Indeklima

At arbejde på et autoværksted kan være hårdt

Indhold fra partner Hvad er dette?

Derfor fokuserer vi på produkter, som giver et bedre arbejdsmiljø.

Med den nye CERA arm har vi skabt en løsning til at fjerne udstødningsgas fra arbejdspladsen. En løsning som kombinerer ren luft med fleksibilitet og nem indstilling.

Armen kan drejes 360 grader og justeres i flere led, så den kan placeres præcist i forhold til bilens udstødning – uden at røre bilen.

Armen monteres i en slædekanal, så den kan flyttes på tværs eller på langs af værkstedet og anvendes ved flere arbejdsstationer.

Hvis du har spørgsmål kontakt os på tlf. 86 64 22 11 eller salg@geovent.dk

Mere fra Geovent

Geovent

https://www.geovent.dk/

Inspiration til dit næste ventilationsprojektGeovent leverer udsugning og ventilationskomponenter til den danske og internationale ventilationsbranche.Miljøet i højsædetVi sætter en ære i hele tiden at udvikle os, og vi satser stort på gennemtænkte og energirigtige løsninger. Det rigtige udstyr på det rette sted kan give energibesparelser på op til 80% eller mere til gavn for både økonomien og mil…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere