13.01.2022  |  EL  |  Arbejdsredskaber

Indspark: Arbejdsbil og værktøj er fundamentet for en effektiv installationsforretning

Den velindrettede og driftssikre varevogn er en af installatørens vigtigste værktøjer. Det er den mobile base, som både skal transportere, fungere som mobilt lager, fungere som frokoststue og så skal den først og fremmest være driftssikker, velkørende og økonomisk.

Den skal måske være udstyret med forskellige reolsystemer, som kan være med til at lette og organisere installatørens arbejde, fordi han eller hun har mulighed for at opbevare sine ting i bilen på en sikker og struktureret måde. Hylderne skal måske være designet modulært, hvilket betyder, at de bliver tilpasset til de specifikke behov, installatøren måtte have. Der er også rige muligheder for at udstyre bilen med skuffeelementer, værktøjstavler og dobbeltbunde, der vil give plads til at opbevare redskaber på en hensigtsmæssig og forsvarlig måde.

Måske skal den også være drevet af fossilfrit brændstof. Fordi det giver mening for virksomheden, medarbejderne og kunderne.

Installatøren har også behov for alle mulige andre værktøjer, både manuelle og elektriske samt både velkendte klassikere og nye innovationer. Pladsen i værktøjstasken har altid førsteprioritet, så installatøren skal sørge for, at alt det værktøj, han eller hun medbringer, er det mest nødvendige. Nøglen til at organisere værktøjstasken er at vælge det værktøj, der er alsidigt, driftssikkert, robust og kompakt. Det er samtidig en fordel, hvis det indeholder flere funktioner.

En værktøjsleverandør har for nylig spurgt nogle elektrikere, hvad de anser for deres syv vigtigste værktøjer – og svaret lød: En berøringsfri spændingstester, isoleret håndværktøj, et tangmeter, multimeter, isolationstester, tester til fluorescerende lys og jordtester.

Vi sætter i magasin #2 fokus på varevogne og værktøjer i bred forstand – de virkemidler der får den daglige installationsdrift til at fungere effektivt, uden for meget spildtid og præget af et godt arbejdsmiljø.

Har du som brancheaktør et ønske om at synliggøre jeres ydelser og brand i sammenhæng med temaet om varevogne og værktøjer, er markedsføring i fagmagasinet Installatør og netfællesskabet installator.dk en oplagt platform. Frist er 7/2/2022. Tag gerne kontakt til mig på pa@horisontgruppen.dk eller M 5373 1364.

Mere fra Per

Per Alberg

Business Manager

Jeg kan tilbyde en bred viden, der erfaringsmæssigt dækker over en stor grad af samtlige discipliner indenfor Salg og Markedsføring. Særligt i relation til media- såvel som reklamebranchen har jeg tilegnet mig kompetencer, der sikrer mig et stærkt grundlag, at kunne vejlede og rådgive mine kunder på.

Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere