13.01.2017  |  EL  |  Virksomhedsdrift

Arbejdsgivernes direktør stopper

Direktør for brancheorganisationen Arbejdsgiverne, Jani Lykke Methmann, har valgt at fratræde sin stilling. Hun starter pr. 1. februar som direktør for Væksthus Syddanmark.

Efter fem år som direktør for brancheorganisationen Arbejdsgiverne har Jani Lykke Methmann indgivet sin opsigelse. Hun afløses midlertidigt af souschef Anne Vibeke Gregersen, der vil fungere som konstitueret direktør, oplyser organisationen på sin hjemmeside.

”Det er med beklagelse, at vi må sige farvel til Jani Lykke Methmann i Arbejdsgiverne. Hun har været os en dygtig og engageret direktør”, siger Fleming Frederiksen, formand for Arbejdsgiverne.

Læs også: Solcellefirma får Arbejdsgivernes Energipris

Jani Lykke Methmann startede som chefkonsulent i Arbejdsgiverne i 2007 og blev i 2011 udnævnt til direktør. Her har hun haft ansvaret for sekretariatet i en brancheorganisation, der repræsenterer 2.200 håndværks- og industrivirksomheder indenfor industri, maskiner, smede, el og VVS.

”Jeg har haft nogle rigtig gode år i Arbejdsgiverne og har sat stor pris på samarbejdet med en masse engagerede mennesker. Både internt i organisationen og eksternt i organisationsverdenen og blandt øvrige samarbejdspartnere. Men tiden er også rigtig til at prøve kræfter med noget nyt”, siger Jani Lykke Methmann, der starter som direktør for Væksthus Syddanmark den 1. februar.

- KLZ

Mere fra redassistent@horisontgruppen.dk

redassistent@horisontgruppen.dk

  • Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation
Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere