17.05.2021  |  EL  |  Belysning

Arbejdslamper med innovativt METABO/CAS batterisystem

Indhold fra partner Hvad er dette?

Med en ambition om at blive de førende inden for lysløsninger med attraktive batteripakker, er SCANGRIP stolte af at præsentere en ny serie af arbejdslamper, der er kompatible med det innovative METABO/CAS batterisystem.

SCANGRIP udvider med stolthed sit sortiment af arbejdsbelysning med en ny serie af arbejdslamper, der bygger på den nyeste LED- og batteriteknologi.

CAS (The Cordless Alliance System) er ét samlet batterisystem, der passer på tværs af en række producenter inden for værktøj. CAS bruger den kraftfulde batteripakkesystem fra METABO, hvilket gør det muligt at anvende det samme batteri til mange forskellige typer af værktøj fra førende brands.

SCANGRIPs serie af CAS-arbejdslamper er kompatibel med METABO/CAS batterisystem 12V – 18V og byder på ekstremt kraftfuldt lys, lang driftstid og et multifunktionelt design, der gør dem helt essentielle for den krævende professionelle bruger og passer til ethvert behov.

Læs mere om den nye serie af CAS-arbejdslamper her.

Mere fra SCANGRIP A/S

SCANGRIP A/S

www.scangrip.com/en

SCANGRIP A/S har specialiseret sig i funktionelt arbejdslys til det professionelle marked, og er idag Europas førende og mest trendsættende leverandør af professionelt LED arbejdslys. Vi er altid to skridt foran med at udvikle og tilbyde nye, robuste, funktionelle og innovative LED arbejdslamper med den allernyeste teknologi.SCANGRIP tilbyder avanceret LED-belysning designet til autolifte, og har…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere