08.02.2022  |  EL  |  Branchen

Arbejdsmiljø-kurser 2022

Indhold fra partner Hvad er dette?

I vores kursuskatalog for 2022 finder du en kort beskrivelse af alle de arbejdsmiljøkurser, vi udbyder i år.

Det drejer sig både om den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse og suppleringskurser til kompetenceudvikling. Der er masser af inspiration at hente.

Nogle af kurserne udbyder vi på eksterne hold, og andre tilbyder vi som interne virksomhedskurser/temamøder, der bliver holdt på jeres virksomhed, og hvor vi tilpasser indholdet til netop jeres virksomheds ønsker og behov.

Se kursuskataloget ved at klikke her.
 

Kontakt os

Har du uddybende spørgsmål til nogle af kurserne, eller ønsker du at få et katalog tilsendt, så kontakt os på telefon 66 17 34 55 eller mail info@avidenz.dk.

Du kan selvfølgelig også læse mere om alle kurserne på vores hjemmeside her.

Mere fra Avidenz A/S

Avidenz A/S

www.avidenz.dk

Avidenz er autoriseret arbejdsmiljørådgiver. Vi rådgiver og hjælper med professionelle løsninger inden for alle arbejdsmiljø- og miljø-områder.Det hele er baseret på de høje faglige kompetencer, som vores konsulenter har opbygget gennem mange års praktisk erfaring.Vi er en landsdækkende virksomhed. Vi har hovedkontor i Odense, men har konsulenter på arbejdspladser fordelt over hele landet…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere