15.02.2022  |  EL  |  Branchen

Arbejdsmiljøkonsulent med specialviden inden for ATEX

Indhold fra partner Hvad er dette?

Har du erfaring som arbejdsmiljøkonsulent og arbejdet med ATEX? Og vil du være med til at udvikle vores kunders arbejdsmiljø og miljø? – Så er det måske dig, vi leder efter. Læs mere her.

Bred kontaktflade og korte beslutningsveje

Du bliver en del af en professionel og meget erfaren organisation med 21 medarbejdere, hvoraf 13 er placeret på kontoret i Odense. Dine øvrige kolleger arbejder med udgangspunkt fra deres hjemmearbejdsplads i Jylland og på Sjælland. Som vores nye kollega får du arbejdsplads fra vores kontor i Odense – alternativet kan være en hjemmearbejdsplads i Trekantområdet. Du vil blive én af vores 3 konsulenter, som rådgiver og hjælper vores kunder i forhold til ATEX. Endvidere vil du blive kundeansvarlig for en del af vores eksisterende kunder – primært i Syddanmark, men du kommer til at arbejde på tværs af hele organisationen.

Du kan se frem til en selvstændig og udfordrende stilling, hvor du som kundeansvarlig afdækker kundernes behov, rådgiver og hjælper dem med løsninger, som udvikler deres arbejdsmiljø i relation til deres forretning. Der vil være et tæt samarbejde med dine øvrige kolleger, hvor du har ansvaret for, at den rette kollega/specialist bliver involveret i løsningen af kundens specifikke opgave.
Du deler din arbejdstid mellem at besøge kunderne og opfølgende arbejde på dit kontor.

Konsulent med specialistviden

Vi oplever blandt andet stigende efterspørgsel på ATEX-området, herunder udarbejdelse af zoneklassifikationer, ATEX-apv m.v. Vi søger derfor en ny kollega, der har specialviden inden for området, og gerne suppleret med viden inden for ventilationsområdet.

Vores kunder er primært beskæftiget inden for industri og håndværk. Det vil derfor være en fordel, hvis du har din erfaring inden for disse brancher.

Vi forestiller os:

  • at du har en videregående uddannelse, som er relevant for stillingen
  • at du har erfaring gennem lignende job som rådgiver
  • at du har egen bil og mulighed for at bruge den i arbejdet
  • at du er hjemmevant bruger af Office 365 og IT generelt. Har du kendskab til Business Central, er det en fordel
  • at du behersker dansk i skrift og tale

 
Lyder ovenstående som noget for dig, så læs hele stillingsopslaget, og se, hvordan du søger her.
 

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Tags: Avidenz A/S

Mere fra Avidenz A/S

Avidenz A/S

www.avidenz.dk

Avidenz er autoriseret arbejdsmiljørådgiver. Vi rådgiver og hjælper med professionelle løsninger inden for alle arbejdsmiljø- og miljø-områder.Det hele er baseret på de høje faglige kompetencer, som vores konsulenter har opbygget gennem mange års praktisk erfaring.Vi er en landsdækkende virksomhed. Vi har hovedkontor i Odense, men har konsulenter på arbejdspladser fordelt over hele landet…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere