05.03.2019

Arena Sport – Belysning til indendørs sport

Indhold fra partner Hvad er dette?

Indendørs sportsfaciliteter anvendes til mange sportsgrene og belysningskravene varierer meget i forhold til sportsgrenen.

Arena Sport er et energibesparende og omkostningseffektivt armatur især velegnet til sportshaller.

Den er nem at installere med hængsler og kan monteres enten direkte på loft (med skruer) eller nedhængt i wire.

Arena Sport er tilgængelig i to bredder, to længder og med medium lysfordeling med beskyttende boldgitter. Mulighed for dæmp med DALI. Beskyttelsesklasse IP23.


Det danskudviklede armatur har bestået den hårde boldtest DIN 57710-13, der er udviklet af den tyske prøvnings- og teknologiorganisation VDE.
Udover den fysiske styrke har armaturet alle de nødvendige lysmæssige egenskaber, der skal til for at kunne begå sig i en sportshal.

Det handler om kombinationen mellem et højt lysniveau i kombination med en lav blænding og en god driftsøkonomi og fraværet af flicker, så der kan optages tv i hallerne med armaturet opsat.

Se mere om produkterne her: https://www.sg-as.com/da/produkter/arena-sport

Mere fra SG Armaturen A/S

SG Armaturen A/S

www.sg-as.no/dk

SG Armaturen er etabeleret i 1990, og er 100 % norsk ejet selskab. Selskabet har hovedkontor og centrallager i Lillesand og eksporterer til en række lande. SG har sin egen fabrik i GuangDong provinsen i det sydlige Kina, hvor der arbejder mere end 400 personer. SG produkterne består for høj kvalitet, design og innovation, og er det foretrukne valg til branchefolk, som el-grossister, installatører,…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere