19.01.2023 | Navnenyt

Armadan siger velkommen til kendt ansigt i isoleringsbranchen

Tom Hansen, Armadan


Pr. januar måned siger Armadan – grossist og servicepartner indenfor teknisk isolering og passiv brandsikring - velkommen til Tom Hansen.

Tom kommer fra en stilling som salgschef hos HVACgrossisten.dk, hvor han igennem næsten 7 år har supporteret rådgivere, entreprenører og ikke mindst isolatører med mineraluld, cellegummi og passiv brandsikring.    

Tom har endvidere en lang karriere som både projektleder og isolatør bag sig.

Nu kommer Toms store viden og erfaring Armadans kunder til gode, når han sammen med dygtige kollegaer sidder klar til at hjælpe ethvert isoleringsprojekt i mål.

Mød Tom og resten af teamet her

#tekniskisolering #mineraluld #stenuld #glasuld #cellegummi #passivbrandsikring  

Mere fra Armadan A/S

Armadan A/S

https://www.armadan.dk

Armadan A/S er din leverandør og rådgiver indenfor teknisk isoleringArmadan A/S er din tekniske isoleringsrådgiver. Vi er en landsdækkende isoleringsgrossist indenfor teknisk isolering og vi sælger isoleringsprodukter af højeste kvalitet.Armadan A/S er Danmarks førende servicepartner indenfor teknisk isolering, passiv brandsikring og brandisolering af ventilation med 40 års erfaring indenfor salg…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere