07.01.2021 | Navnenyt

Armatec A/S og Dansk Ventil Center A/S styrker samarbejder gennem fælles ledelse.

Ledelseskonsolidering mellem Dansk Ventil Center A/S og Armatec A/S

Efter mere end 3 års fælles ejerskab af Armatec-gruppen, og som led i den kommende vækststrategi, er det besluttet at styrke samarbejder mellem de to danske selskaber i gruppen. En fælles ambition om videreudvikling af ekspertisen inden for flowteknologi og ventilløsninger i Norden har været en afgørende drivkraft for, at Armatec A/S og Dansk Ventil Center A/S har foretaget en ledelseskonsolidering pr. 1. januar 2021.

På tværs af industrier i Danmark, Norge, Sverige og Finland er flowteknologi med til at sikre optimal regulering og tætning af mange forskelligartede applikationer. I takt med industriens anvendelse af mere komplekse applikationer stiger kravene til flow- og ventilløsninger, der både skal være pålidelige og omkostningseffektive.

Ledelseskonsolidering kommer kunderne til gode

Armatec A/S er en af pionererne i den danske ventilbranche og er kendt for at løse tekniske og komplekse udfordringer i den tunge del af industrien, mens Dansk Ventil Center A/S er en af de førende leverandører af konkurrencedygtige ventilløsninger.

Ved at samle styrkerne fra begge virksomheder er det i højere grad muligt at imødekomme behovet for forskelligartede flow- og ventilløsninger på tværs af industrier – uanset om der er tale om hurtig levering af ventilkomponenter eller teknisk rådgivning.

”Begge virksomheder har i en årrække haft en opadgående vækstkurve, og de komplementerer hinanden med værdifuld ekspertise fra hver sin ende af vidensspektret,” siger Jens Brammer, der via sin nye rolle som landedirektør forsætter som CEO i Armatec A/S og overtager rollen som CEO for Dansk Ventil Center A/S efter Michael Brinch Sørensen, der fortsætter som product management director i en ny oprettet position i Armatec-gruppen.

Til styrkelse af salgs- og forretningsudvikling har Dansk Ventil Center A/S ansat Flemming Stig Hansen som business manager, der er et kendt ansigt i branchen.

Ekspertisen samles under samme ledelse

”Det her samarbejde er noget af det bedste, vi tager med os fra 2020, fordi vi samler værdifuld ekspertise og ressourcer fra begge virksomheder, og vi glæder os utrolig meget til at komme i gang med at videreudvikle og forbedre det nuværende setup for vores kunder,” siger Flemming Stig Hansen.

Med dette tiltag råder Armatec A/S og Dansk Ventil Center A/S samlet set over markedets største lager med det bredeste og dybeste sortiment af flow- og ventilløsninger til industrien. For kunderne betyder det, at de kan få løst alle typer af opgaver det samme sted og dermed få adgang til kompetent rådgivning af kundespecifikke løsninger.

Det nye samarbejde kommer til at ændre ledelsesstrukturen for begge virksomheder, hvor der samtidig er en fælles ambition om at komme endnu tættere på kundernes hverdagsudfordringer med onsite service på en lang række produkter og applikationer.

Mere fra Dansk Ventil Center A/S

Dansk Ventil Center A/S

www.dvcas.dk/

Dansk Ventil Center A/S er et firma med en forskel – vort strategiske mål er ikke bare at være endnu en leverandør – vi vil være førende indenfor vore kerneområder.  Vort grundlag er vore kunders behov. Ideen er at opbygge et længerevarende samarbejde med enhver af vore kunder, medvirkende til fælles succes. Kvalitet, service…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere