22.03.2022  |  VVS  |  Sanitet

Artic er Gustavsbergs nye smarte møbelserie

Indhold fra partner Hvad er dette?

Badeværelset er blevet ét af boligens allervigtigste rum. Artic gør det nemt at møblere et helt badeværelse med gennemgribende design og stemning. Møblerne er fremstillede i vådrumsegnede materialer, der holder længe og medfører minimal miljøpåvirkning.

Badeværelset er blevet ét af boligens allervigtigste rum. Det skal være funktionelt og praktisk for hele familien, og der skal være plads til opbevaring, men samtidig skal det være smukt – et indbydende sted til pleje og rekreation, hvor man tilbringer meget tid.

"Artics tidløse design gør ethvert badeværelse lidt smukkere. Det er en stilren serie, men skabene har rigelig plads til alt det, man normalt opbevarer i et badeværelse. Møblerne byder på rundhåndede opbevarings- og frasætningsflader plus en masse smarte detaljer," fortæller Fredrik Leander, produktchef i Gustavsberg.

Mod på farver
Artic findes i fire omhyggeligt udvalgte moderne og friske farver. Artic Peach er varm med en stærk personlighed, så farven kommer bedre til sin ret og frembringer et badeværelse med karaktér. 

Askegrå er kølig og diskret og tilfører badeværelset en følelse af tidløs elegance og kvalitet. Sort askefinér frembringer drama i badeværelset, og endelig findes serien i klassisk hvid.

Form og funktion
Artics kabinet er enkelt og stilrent. Væg- og højskabe med matchende låger og skuffer knytter badeværelset sammen via en fælles farveskala. 

Møblerne kan forsynes med ben i matchende, stilrent design. Effekten viser sig med det samme, ved at badeværelset opleves mere møbleret. Vælg mellem hvid og sort. Indvendigt kan samtlige skuffer og skabe forsynes med sensorstyret belysning. Den kan også anbringes under møblerne, så der opnås en effektfuld belysning af badeværelset. Dørenes indersider er udstyrede med smarte hylder, der giver nemmere adgang til flasker og bøtter. Vægskabene giver ligeledes masser af opbevaringsplads.

Håndvasken til Artic underskabet rager en anelse ud over det underliggende møbel, og den slanke, nøgterne profil får det til at se ud, som om håndvasken hviler vægtløst på underskabet. Artic håndvasken findes i klassisk hvidt samt i matsort porcelæn. Afløbsventilen med EasyClean gør renholdning og god hygiejne legende let. Vælg mellem forkromet og matsort prop. Suppler med et håndvaskarmatur i sort fra serierne EPIC eller Estetic - også fra Gustavsberg.

Miks og match håndtag
Gustavsbergs brede udvalg af håndtag og knopper er blevet udvidet med endnu flere design, der kan mikses og matches efter smag og behag. Mange håndtag dublerer som knager, så der opnås et stilrent helhedsindtryk.

Lev smukt
Møblernes design matches af et spejl monteret i en matsort ramme. Overkanten er forsynet med en frostet belysning, og underkanten med en hylde. Artic spejlskabet matcher møblernes design og farver. Skjulte eludtag i spejlskabet og glashylder, der giver god plads til opbevaring af de småting, man gerne vil have stående i umiddelbar nærhed af håndvasken. Spejlet har frostet underkant, der effektivt skjuler fingeraftryk. Den skjulte LED-belysning under skabet bidrager til en behagelig stemning i badeværelset. Fås også med belysning oven på skabet. Vælg det, der passer til dit badeværelse!

Mere fra Villeroy & Boch Danmark

Villeroy & Boch Danmark

www.villeroy-boch.dk/

Inspiration til baddrømmenVilleroy & Boch Danmark A/S er en af Danmarks førende leverandører af totalløsninger til baderummet med produkter i standard, mellem og luksusklassen.Virksomheden markedsfører og sælger egne varemærker Villeroy & Boch og Gustavsberg og har i århundreder stået for innovation, tradition og ekseptionelt design.Udover at virksomheden sætter sit præg på trend og mærkev…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere