05.04.2019  |  EL  |  Belysning

ATEX LED – Når kvalitetsbelysning også har høj sikkerhedsfaktor

Indhold fra partner Hvad er dette?

DONG Energy valgte eksplosionssikre ATEX belysning i høj kvalitet fra green:ID

God belysning er vigtig for et optimalt arbejdsmiljø, men i mange virksomheder er det ikke nok kun at kigge på kvaliteten af belysningen.

Mange virksomheder er, af sikkerhedsmæssige årsager, underlagt at benytte ATEX certificeret lyskilder. ATEX-direktivet gælder for virksomhedstyper som har eksplosionsfarlige områder. Dette er bl.a. indenfor olieindustri, træindustri med meget træstøv, bryggerier og mange flere virksomheder, hvor der kan være fare for eksplosioner.


Hos Ecofoss har vi fokus på at tilbyde ATEX produkter, hvor både sikkerheden og kvaliteten er høj. Ecofoss har optimeret sortimentet af green:ID ATEX LED produkter, både indenfor ATEX spots og ATEX armaturer, og tilbyder flere ATEX certificerede produkter i særdeles god kvalitet og holdbarhed men hvor sikkerhed har stort fokus.


I Danmark har Ecofoss bl.a. leveret green:ID ATEX LED spots til DONG Energy, som dermed har fået ATEX belysning, som både lever op til alle gældende lovkrav på område, og som er af særdeles god kvalitet med en lang levetid og hele 5 års garanti.


Hos Ecofoss finder du et bredt udvalg af ATEX belysning
– se mere på hjemmesiden HER

Mere fra Ecofoss/Green:ID

Ecofoss/Green:ID

www.ecofoss.dk

Visionen for gren:ID sortimentet er innovative og tildels unikke produkter, som dækker behovet for LED belysning til industri- og erhvervsbygninger mv.I produktudviklingen er der også stort fokus på optimeret montering, som man som installatør sparer mest mulig tid ved montering af produkterne, samtidig med man har et pålideligt produkt og et tilgængeligt og kompetent bagland, der yder…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere