01.07.2019  |  EL  |  Arbejdsredskaber

Attraktivt genbrugskoncept for dig som skal af med dit kabelskrot

Indhold fra partner Hvad er dette?

På vores recycling fabrik i Stenlille har vi i mere end 50 år forvandlet kabelskrot til nye materialer. Vi genbruger hele 97 % af det indleverede kabelskrot.

Vi ved, at vi som virksomhed har et ansvar for at beskytte verden omkring os, og ved at skære ned på affald, kan vi reducere brugen af råvarer. Det er godt for jorden, for samfundet og det er godt for vores virksomhed.

Det er derfor at NKT er en af de få kabelproducenter, der har et genbrugs-program i forbindelse med hele vores kabelsortiment. Vores recycling fabrik i Stenlille genbruger hele 97% af vores samlede mængde kabelskrot.

Kablerne nedbrydes i deres elementer (plastik, isolering og metaller), som derefter sorteres, forarbejdes og oparbejdes til nye produkter til industrien.

Attraktivt genbrugskoncept 
Vi tilbyder  en færdig løsning, hvor alt affald skrottes på en miljøvenlig måde og hvor alt bliver genbrugt. Oparbejder du løbende kabelskrot, kan du benytte dig af vores genbrugskoncept og få det til at gå op, både økonomisk og miljømæssigt.
NKT tager alle former for PEX-kabler retur, og garanterer bedst mulig genvinding af både metaller og plast.

Vi stiller bure til din rådighed og leverer kvit og frit til din adresse.
Når buret er fyldt ombytter vi indenfor 14 dage uden beregning og afregner skrotprisen ud fra vægt/metalindhold/metalfraktion. Afhængig af mængden i buret og fordelingen af metaller, vil du blive krediteret metalværdien mod et fradrag til oparbejdning af kabel- affaldet.

Den officielle metalnotering danner grundlag for afregningen. Priserne reguleres første hverdag i hver måned.
Hvert år i januar indberetter NKT modtagne mængder kabelskrot fra alle kunder på virk.dk.
For yderligere information, kontakt os venligst på telefon 57 89 05 02 eller e-mail recycling.dk@nkt.com

Mere fra NKT (Denmark) A/S

NKT (Denmark) A/S

www.nkt-dk.com

NKT er en af kabelindustriens pionerer og har været det siden 1891, og i dag er vi stadig på forkant med at efterkomme verdens stadig voksende efterspørgsel efter energi. Det er vi med baggrund i vores ekspertise inden for transport af energi og omkostningseffektiv produktion på det højest tekniske niveau og med regeneration af miljøet for øje. Vi kombinerer den globale og lokale tankegang med fok…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere