Event

Autodrive 2019

Nohrcon ApS

www.nohrcon.dk/

  • info@nohrcon.com
  • +45 70201146
  • Finsensvej 78, 3. sal 2000, Frederiksberg
Se profil  
Type: Konference
Start dato: 28.03.2019
Start tidspunkt:
Sted: Audi, Turbinevej 1, 2860 Søborg
Tilmeld  

Selvkørende busser, biler, traktorer, fly, som kan flyve uden fører, og skibe, som kan sejle selv, er fremtiden! Men hvad kommer det til at betyde for fremtidens transport? Bliv klogere på emnet ved at deltage i Nohrcons nordisk konference.

Konference: Autodrive 2019 - fremtidens selvkørende transport

De seneste år er udviklingen inden for selvkørende transport gået rivende stærkt - vi taler allerede om selvkørende lastbiler, personbiler, fly og færger! Men hvad betyder det for vores måde at tænke transport på, og hvor langt er vi? Står vi over for en transportrevolution, og hvor hurtigt vil vi se selvkørende elbiler suse rundt på vejene?

Konferenen handler om selvkørende biler og selvkørende transport, og hvad det betyder for fremtidens trafik, investeringer i infrastruktur og byplanlægning.

Den nyeste og vildeste teknologi, udviklingsprojekter, trafikplanlægning, lovgivning og sikkerhed er på programmet på en dag, hvor en række eksperter vil sætte gang i debatten.


Trafikplanlæggere, trafikselskaber, foreninger, leverandører, underleverandører, rådgivere, entreprenører og alle andre, som har professionel interesse i fremtidens selvkørende transportløsninger og investeringer i fremtidens trafik, kan deltage.

 

Program, pris og tilmelding:

Autodrive 2019

 

Se alle Nohrcons øvrige arrangementer inden for Byggeri, Udbud, Anlæg, Infrastruktur, og personlig udvikling:

www.nohrcon.dk

Tags: Nohrcon ApS

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere