23.05.2023  |  EL  |  El-materiel

Automatisk fortrådning til alle typer ledere

Indhold fra partner Hvad er dette?

Udover XTV klemmer med ledningsføring i siden fås nu de første rækkeklemmer med frontal Push-X tilslutning fra Phoenix Contact.

Udover XTV klemmer med ledningsføring i siden fås nu de første rækkeklemmer med frontal Push-X tilslutning fra Phoenix Contact. XT-programmet består af gennemførings- og flerlederklemmer samt funktionsvarianter til skilleknive, stikbare sikringer og komponenter.

Som en af de hurtigste tilslutningsteknologier på markedet øger den nye Push-X teknologi fra Phoenix Contact effektiviteten af styretavlens fortrådning. Alle ledertyper og tværsnit kan nu tilsluttes endnu hurtigere, enten manuelt eller automatisk. Direkte fortrådning udføres uden værktøj og uden stor indsats takket være den forspændte kontaktfjeder. Ved at tappe let på udløserfladen i spændekammeret, udløses kontaktfjederen, og lederen kontakteres sikkert og permanent. Som med Push-in teknologi udløses de tilsluttede ledere ved at trykke på den orange tast. Samtidig spændes kontaktfjederen til næste fortrådningsproces.   

Alle Push-X rækkeklemmer er fuldt kompatible med det standardiserede Clipline complete rækkeklemmesystem.

Mere information

Mere fra PHOENIX CONTACT

PHOENIX CONTACT

www.phoenixcontact.dk

PHOENIX CONTACT er global markedsleder inden for innovativ tilslutnings- og automatiseringsteknik. Vores produktprogram, som er under konstant teknologisk udvikling, består af mere end 60.000 til mange forskellige brancher og industrier, og produkterne er i særdeleshed egnet til anvendelse inden for følgende områder: styretavler, field installation, komponent- og tilslutningsteknik og systemer og…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere