Avery Nordic

shop.avery.dk/

Branche/Sektor:

Advarsel & Markeringslys, AV-udstyr, Belysning, El-materiel, IT, Kabler, Maskinsikkerhed, Messe- & Konferencecentre, Overvågning, Sanitet, Servicevognsindretning, Sikring, Varmeinstallationer, Varmepumper, Ventilation, VVS-materiel, Værktøj

Om

Industrietiketter fra Avery

Hos Avery finder du alle de holdbare industriprodukter der kræves for at holde din virksomhed produktiv, effektiv og sikker, samt efterleve alle regler. Vores sortiment af etiketter og andre produkter til professionelt brug klare både udfordrende situationer og hårde arbejdsmiljøer.

Vælg ud fra vores…

Læs mere  

Om

Industrietiketter fra Avery

Hos Avery finder du alle de holdbare industriprodukter der kræves for at holde din virksomhed produktiv, effektiv og sikker, samt efterleve alle regler. Vores sortiment af etiketter og andre produkter til professionelt brug klare både udfordrende situationer og hårde arbejdsmiljøer.

Vælg ud fra vores store sortiment af holdbare produkter til at lave sikkerheds- og advarselsskilte, produkt- og GHS-etiketter, mærkning til tyverisikring og meget mere – Print så mange du skal bruge, når du har brug for dem med Avery's gratis online software.

Køb produkterne på Averys egen webshop eller hos en forhandler

Køb idag, print imorgen*

*Køber du inden kl. 12.00 på hverdage afsendes pakken samme dag.

 

Avery Nordic

Avery Nordic har siden 2013 været en division under verdensomspændende CCL Label Industries Inc. Avery's produkter sælges gennem et globalt forhandlernetværk. Virksomheden har sit nordiske hovedkontor i Køge (Danmark).

Avery Nordic, dækker salg og markedsføring i de nordiske lande af virksomhedens serier af etiketter til ethvert formål. Avery Nordic's primære område er udstansede etiketter på A4 ark til print i laserprinter, farveprinter og inkjet printer, samt af et stort udvalg af etiketter til håndskrivning. Derudover tilbyder Avery Nordic innovative løsninger indenfor etiketter og kortprodukter, herunder også det gratis software Design&Print med 100vis af skabeloner så man nemt og enkelt, både fra online, offline og tablet apps, kan tilpasse, designe og printe alt fra adresse etiketter, visitkort, skilte, navneskilte og meget andet. Sortimentet bliver løbende udvidet senest med et bredt sortiment af kreative og funktionelle etiketter til brug i hjemmet, og ny etiketløsning PCL3, på SRA3 ark til brug i professionelle digitale trykmaskiner og offset.

Virksomheden har sit udspring i at etiketter i gamle dage ikke klistrede af sig selv – dengang skulle man enten selv påføre limen fra en limkrukke, eller fugte bagsiden med vand for at aktiverer limen. I 1935 ændrede R. Stanton (”Stan”) Avery i midlertidigt dette da hans vision om en nem og enkel selvklæbende etiket kom på markedet ved en kommerciel introduktion af ”Kum-Kleen Adhesive Products”, og den første moderne etiket havde set dagens lys.

I Stan Avery’s pioneer ånd har Avery siden vokset sig til at være markedsledende leverandør indenfor etiketter og andre produkter til at organisere og gøre livet nemmere i hjemmet, på kontoret, på jobbet og i skolen.

For mere information om hele Averys produktsortiment besøg www.avery.eu.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere