28.05.2021  |  VVS  |  Sanitet

AXOR præsenterer tre eksklusive badeværelseskoncepter

Urbanisering sætter nye krav til badeværelser. Derfor præsenterer AXOR i samarbejde med den britiske designerduo Barber Osgerby nye badeværelseskoncepter.

I 2050 vil to ud af tre indbyggere i verden bo i en megaby. Men også i mindre storbyer betyder den hurtige urbanisering, at boligerne bliver mindre, mens beboernes krav til livskvaliteten i boligerne bliver større. Den britiske designerduo Barber Osgerby visualiserer med deres tre eksklusive badeværelseskoncepter essensen af 'Compact Luxury'-idéen.

"Plads er virkelig vigtigt, og jeg synes, at badeværelset historisk altid har været begrænset til et meget lille rum. Jeg synes, at man bør være mere generøs med pladsen til dette rum, hvis det er muligt”, forklarer Jay Osgerby.

Contemporary Industrial

Barber Osgerbys 'Contemporary Industrial'-badeværelse er designet til både individuelle og fælles oplevelser, og er præget af stål- og murvægge og en æstetik, der er udsprunget af tidligere fabriksbygninger. Selvom badeværelset er rummeligt, eksemplificerer det konceptet 'Compact Luxury': Beboerne har valgt at bruge en stor del af deres begrænsede boligareal i byen til badeværelset, som er et sted til afslapning og rekreation.

International Elegance

Badeværelseskonceptet 'International Elegance' tager højde for den kosmopolitiske rejsendes behov. Det varme og ædle rum giver hotelgæsterne mulighed for at trække sig tilbage og slappe af, samtidig med at den åbne grundplan giver bevægelsesfrihed og plads til aktiviteter.
Badeværelset visualiserer 'Compact Luxury' med den bedst mulige pladsudnyttelse, det omhyggelige valg af produkter og et konstant fokus på kvalitet og håndværk.

Modern Simplicity

"Kompakt og alligevel rummeligt - takket være det høje loft og det centrale ovenlys giver dette rum følelsen af god plads på badeværelset", beskriver Barber Osgerby om badeværelset. Det skandinaviske badeværelseskoncept 'Modern Simplicity' tager udgangspunkt i en ung families behov og udforsker konceptet "moderne enkelhed". Designet er varmere og mere stemningsfyldt end et rent minimalistisk interiør, men giver alligevel et diskret og kontrolleret udtryk, som er kendetegnet af de afdæmpede, kølige farvetoner i grå- og råhvid kombineret med de lyse trænuancer som naturlig eg.

-CH

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere