Event

Bæredygtig transformation og drift af byggeriet

Danvak

danvak.dk/

  • info@danvak.dk
  • 36 36 90 60
  • Fruebjergvej 3, 2100 København Ø
Se profil  
Type: Webinar
Start dato: 26.01.2023
Start tidspunkt: 14:00
Sted: Online
Tilmeld  

Klimaomstillingen har for alvor taget fart i byggebranchen, hvor særligt energi- og klimaaftryk de seneste år er blevet en vigtig dagsorden.

Der har været et stort fokus på at forbedre driften af vores bygninger og sket store forbedringer inden for energieffektivisering.

Med lovkravet om LCA-beregninger fra 1. januar 2023 vil der naturligt også komme stor opmærksomhed på den indlejrede klimabelastning i bygninger, som kan spores tilbage til de materialer, der er anvendt.

Bygninger og byggeriet står for omkring 30% af den danske CO2 udledning. Derfor er der behov for, at vi fokuserer på at ændre, de måder, vi udnytter og genbruger den eksisterende bygningsmasse som alternativ til nybyggeri. Disse ændringer kræver erfaringsudveksling, udvikling af best practice og indsigt i de renoverings- og transformationsmuligheder, der er i vores eksisterende bygninger. Netop dette vil der være mulighed for på dette temamøde.

 

Formålet med temamødet:

Erfaringsudveksling og indsigt i de muligheder som ligger i vores eksisterende bygninger. Der vil være oplæg vedrørende energioptimering af driften af bygninger og konkrete cases, som giver indblik i de muligheder og potentialer, som transformationsprojekter rummer.

 

Udbytte:

Målet er at alle mødedeltagere får et bedre indblik i, hvordan man kan energioptimere driften af bygninger og konkrete cases, som giver indblik i de muligheder og potentialer, som transformationsprojekter rummer.

 

Målgruppe:
Alle der beskæftiger sig med renoverings- og transformationsprojekter.

 

Temamødet afholdes online, som du modtager link til før mødet starter.

Tags: Danvak

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere