12.08.2022  |  VVS  |  Sanitet

Bæredygtige valg til køkkenet

Med bæredygtige løsninger hjælper GROHE forbrugerne med at leve mere miljøbevidst i hjemmet. GROHE Water Saving sørger for at reducere vandforbruget i hjemmet, og GROHE Blue giver filtreret vand direkte fra hanen.

Det er både oppe i tiden og ikke mindst vigtigere end nogensinde før at tænke bæredygtighed ind i hjemmet. Vi sorterer skrald, og vi spiser mindre kød. Vi mindsker vores brug af plastikposer, og vi genbruger mere end nogensinde før. Alligevel tænker mange ikke over, at et højt vandforbrug også slider på miljøet.

Den vandbesparende teknologi, GROHE Water Saving hjælper forbrugerne med at mindske deres vandforbrug med op til 50 procent uden at gå på kompromis med dens ydeevne.

En anden bæredygtig løsning er GROHE Blue-vandsystemet. Funktionaliteten gør det muligt at mindske danskernes forbrug af plastikflasker, fordi den tilbyder både afkølet og filtreret vand.

LÆS OGSÅ: Lindab Danmark fortsætter bæredygtighedsfokus efter stærkt 2021

”Det er vigtigt, at vi også tænker over vores vandforbrug, når vi tænker i bæredygtige løsninger. Det skal ikke være besværligt for forbrugerne at investere i løsninger, som er mere grønne og til gavn for miljøet. Og vi arbejder hele tiden på at forbedre vores løsninger, så de lever op til forbrugernes krav. Det er vi godt på vej mod med både GROHE Water Saving og GROHE Blue”, siger Mette Nielsen, der er marketingschef i GROHE Danmark.

-AKJ

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere