11.01.2021  |  VVS  |  Virksomhedsdrift

Bæredygtigt design giver markante miljøbesparelser

Den 4. december blev GROHE kåret som vinder af German Sustainability Award 2021 i kategorien ”Ressources”.

Siden 2008 er German Sustainabillity Award blevet uddelt med støtte fra blandt andet den tyske regering og en række NGO’er som UNESCO og UNICEF. Prisen gives til byer, virksomheder og enkeltpersoner, der har bidraget positivt til det bæredygtige samfund.

Ved årets prisuddeling den 4. december vandt GROHE i kategorien ”Ressources” som en anerkendelse af virksomhedens målrettede arbejde med at reducere ressourceforbruget i hele værdikæden og for at tilbyde forbrugerne et bæredygtigt og vandbesparende produktsortiment.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

GROHE har blandt andet som agenda at have en CO2 neutral produktion og erstatte plastemballage med mere bæredygtige alternativer. Det betyder, at virksomheden har reduceret deres drivhusgasemissioner med godt 40 procent siden 2014 og samtidig øget energieffektiviteten med 24 procent.

Disse resultater er også baggrunden for, at de er blevet udvalgt til en af verdens 50 pionervirksomheder i det globale bæredygtigheds- og klimabeskyttelsesinitiativ "50 Sustainability & Climate Leaders".

-CH

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere